Reklaam sulgub sekundi pärast

REET LINNA: “Elan väga kriitikat üle!”

"Kolmeraudse" auväärne külaline oli Reet Linna, kellel täitus 50 aastat televisioonis. Mihkel Raud tegi Reedaga juttu nii tema vanusest, televisioonist, saadetest, kingitustest kui ka laulutekstidest. 

"Selleks, et aru saada, kui kaua on Reet töötanud televisioonis, on vaja vaadata mind. Ma olen 50-aastane ja täpselt nii kaua oled sina töötanud televisioonis, neist 40 aastat ekraanil ja 10 aastat enne seda ekraani taga. Sa oled praegusel hetkel vanim oma näoga televisioonis saateid juhtiv inimene. Kuidas sa sellesse suhtud? Kas uhkusega, et küll olen fenomenaalne või et pagan, olen päris vana? Mitte, et sa oleksid – ma ei taha seda öelda. Tahan teada, mida sa tunned," alustas Raud intervjuud.

"Mul on uneaeg tegelikult! Minu bioloogiline vanus on üks, aga ma tunnen end oluliselt nooremana," vastas Reet. 

Mihkel Raud uurib Reet Linnalt, kes oli pikalt muusikasaadete toimetaja, et mida ansamblid tegid selleks, et nad pääseksid ekraanile. Kuna Reet on kirjutanud väga palju laulutekste, uurib Raud, milliseid neist üle 300 kirjutatud sõnadest on Reeda enda lemmikud. Juttu tuleb ka sellest, kui hästi Reet kriitikat talub. 

"Väga elan kriitikat üle. Sa ei saa kunagi kõigile meeldida. Aga ma olen piisavalt enesekriitiline, et võtan seda kuulda. Ma põen, õudsalt põen. Päeva, kaks põen ja siis öeldakse, et homme on uued uudised. Mu sõbrad kõik teavad seda ja ütlevad, et võta rahulikult. Hea kriitika kulub ära, muidu läheme liiga ülbeks kätte," sõnas Linna.