Reklaam sulgub sekundi pärast

REIKIMEISTER TOOMAS AVALDAS saladuse, kuidas 19-sekundiga soovide täitumiseni jõuda

„Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ lahingus alustas maagide, šamaanide ja nõidade seas võistlust ka reikimeister Toomas. Mees kergitab saladuseloori ja annab inimestele paremaks eluks soovituse – nimelt avaldab ta oma videoloos saladuse, kuidas 19-sekundiga soovide täitumiseni jõuda ja saavutada, kõik, millest kunagi oled unistanud või mida oled ihaldanud, vahendavad Uudised.ee. 

"Kui nüüd mõtlema hakata, siis 19 sekundit on ülikiire aeg. See, kui te mõtlete millelegi ja keskendute 19 sekundiks ning tunnete ühte sellist võnget, siis sellest võnkest alates võite tunda, et see asi on teie jaoks käima läinud. Räägime tegelikult inimese teadvuse programmidest. Inimese teadvus on see, mis põhimõtteliselt juhib kõike. 

Kõik see, mis teie sees toimub - kas olete terve, olete haige, olete vihane, kurb, õnnelik... See kõik on teie teadvuse seisund. Selle teadvuse mõte on ka siin 19 sekundis ehk siis see tuleb tegelikult šamanistlikest teemadest. Šamaanid on öelnud, et kui suudame piisavalt kaua millelegi keskenduda, siis me hakkame seda looma. 19 sekundit soovide täitumiseni tähendabki tegelikult seda, et me loome oma soovid reaalsuseks. 

Keegi on kunagi öelnud väga hästi - mõtted muutuvad asjadeks. Mina kui tervendaja ütleksin nii, et me loome enda sees seisundi ja selle seisundiga me kutsume esile selle, mida me soovime. 

Kuidas soovide täitumiseni aga jõuda? Selleks on vaja jõuda teatavasse seisundisse. See seisund loob sellise olemuse, mis käivitab meie energeetika. Energeetika, mis me oleme soovinud, läheb aga täitumisse. Lihtsamalt öeldes - idee peab saama teostuse," rääkis ta. 

Vaata täispikka õpetust allpool olevast videost: 


Embedd: