Reklaam sulgub sekundi pärast

REPORTER ANNA-MARIA MAKKO avalikustas oma kõige suurema moeapsu

Käesoleval nädalal on saates “Tunnen sind läbi ja lõhki” ennast proovile panemas TV3 reporter Anna-Maria Makko koos kaaslase Erviniga, kellega on seljataga juba 11 aastat abielu. Uudised.ee uurisid paarilt, mis on nende mõlema kõige veidram rõivaese, mida nad kunagi kandnud on. 

Anna-Maria mõtleb natukene ja tõdeb, et Ervinil olid kunagi hõbedased diskopüksid, mis mehele väga meeldisid. "Aga mina olen ju koguaeg imelik - minu stiil ongi imelik," heidab naine enda üle nalja. 

"Mul oli ükskord kasukas ja siis põhimõtteliselt sain TV3 kõige kõrgemalt ülemuselt noomituse, et see kasukas tuleb nüüd ära panna, sest ta ei luba minna sellega võttele. See oli nii jube," avaldas Anna-Maria oma suurima moeapsu. 

Lisaks rääkis paar intervjuus, kuidas nad teineteisega tuttavaks said. Ervin tunnistab, et nad tutvusid läbi Delfi date`i portaali. "Ervin kirjutas mulle sinna, ma olin ka seal oma kontoga üleval. Tal oli jube huvitav nimi - Nivre, aga tegelikult on Ervin. Ma ei saanud aru, miks ta mulle öösiti vastu hommikut kirjutab, aga ta töötas tollal Hollywoodis.

Siis olin omadega juba nii kaugel, et kas see nüüd toimib või ei toimi, aga umbes 2 nädalat hiljem saime kokku ja toimis ja siiamaani oleme koos," lisas Anna-Maria.