Reklaam sulgub sekundi pärast

Reporter Mari-Leen Albers staaridest: Birgit Õigemeel on ülbe, geid on sõbralikud

Õhtulehe reporter Mari-Leen Albers on Eesti üks tuntumaid reportereid, kes intervjueerinud mitmeid meie riigi avaliku elu tegelasi. Uurisimegi, kes ja mil moel on olnud ülbe suhtumisega, kes on alati tore ning meeleldi nõus rääkima. Küsisime ka nõu, kuidas saada üldse staariks?

Õhtulehe reporter Mari-Leen Albers on Eesti üks tuntumaid reportereid, kes intervjueerinud paljusid meie riigi avaliku elu tegelasi. Uurisimegi, kes ja mil moel on olnud ülbe suhtumisega, kes on alati tore ning meeleldi nõus rääkima. Küsisime ka nõu, kuidas saada üldse staariks?

Mari-Leeni sõnul ei ole meie riigis staare ja need, kes on avalikkusele tuntuks saanud, on üldjuhul siiski väga sõbralikud. „Kõik, kes nö koorekihti kuuluvad, lävivad üksteisega ning oleks suhteliselt mõttetu ülbitseda, ühel päeval on neil meid ikka vaja,“ leiab reporter.

Oma kõige ebameeldivamaks kogemuseks peab naine ühte Eesti tõsielusarjas osalenud tütarlast, kes igal hetkel väitis Õhtulehele, et ei soovi endast lugu. „Ometi nautis ta iga kirjutatud rida ning väisas üksteise järel kõikvõimalikke üritusi, et pildile jääda,“ meenutab Mari-Leen.

„Mul on hea meel, et suurem osa kuulsustest, kellega olen suhelnud, minuga ülbitsenud pole. Kui ma pean nimetama ühe ülbe kuulsuse, tema tegusid nimetamata, miks või kuidas ta ülbe on, siis ütlen - Birgit Õigemeel,“ tunnistab ta.

Oma kõige meeldivamateks intervjueeritavateks peab naine homoseksuaale. Nimelt olevat just nemad väga meeldivad igas olukorras! „Nii laupäeva öösel klubis kui teisipäeva pärastlõunal raamatu esitlusel,“ sõnab naine.

Millist nõu annab kogenud reporter aga neile, kellel soov saada kohalike ajalehtede veergudele? „Kiireim tee on minna telekasse ja võtta paar napsu, muu tuleb juba iseenesest. Kui aga tahta nö normaalset tähelepanu, siis tuleb suhelda õigete inimestega ja olla õigel ajal õiges kohas,“ räägib Mari-Leen Buduaarile.

 

 

Buduaar.ee