Reklaam sulgub sekundi pärast

Restoran Mercado ootab pühapäeval lapsi emadele üllatust valmistama

Pipi Pühapäev Mercados, mis pakub pühapäeviti suurtele rikkalikku hilist lõunasööki ja lastele lõbusat meelelahutust Pipi ja Limpa seltsis, plaanib emade meelespidamiseks eeloleval pühapäeval midagi erilist ette võtta. „ Sel pühapäeval on Pipil plaanis koos lastega emadele väike üllatus teha”, kommenteerib eelseisva tähtpäeva programmi restorani peakokk Imre Kose. „ Emadepäeva  teeb Mercados eriliseks see, et kohaletulevad lapsed saavad üllatuse valmistamisel ise kaasa lüüa”.  Millisest söödavast üllatusest juttu on, seda Imre ei soovi täpsustada. „ Kes tahab emadepäeva üllatusest osa saada, peab ise kohale tulema ja nägema”, lisab Imre.

Pipi Pühapäev Mercados, mis pakub pühapäeviti suurtele rikkalikku hilist lõunasööki ja lastele lõbusat meelelahutust Pipi ja Limpa seltsis, plaanib emade meelespidamiseks eeloleval pühapäeval midagi erilist ette võtta. „ Sel pühapäeval on Pipil plaanis koos lastega emadele eriline üllatus teha”, kommenteerib eelseisva tähtpäeva programmi restorani peakokk Imre Kose. „ Emadepäeva teeb Mercados eriliseks see, et kohaletulevad lapsed saavad üllatuse valmistamisel ise kaasa lüüa”. Millisest söödavast üllatusest juttu on, seda Imre ei soovi täpsustada. „ Kes tahab emadepäeva üllatusest osa saada, peab ise kohale tulema ja nägema”, lisab Imre.

Pipi Pühapäev Mercados toimub igal pühapäeval kell 14.00- 17.00 restoranis Mercado, lasteprogramm on tasuta. Sel korral mängib ja laulab lastega taas Pipi rollis tuntust kogunud Estonia näitlejanna Lydia Roos.

LOE BEEBIBUDUAARIST VÄRSKEID BEEBI-, PERE- JA TERVISEUUDISEID!

Vaata Pipi Pühapäeva ülevaadet siit: