Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: HÄRMAVILJAL on uued imelised smuutisegud suveks

Turule on jõudnud uued Härmavilja smuutisegud "Aphrodite pisarad" ning "Artemise vibu". Uus smuutisegude sari on saanud inspiratsiooni Vana-Kreeka mütoloogiast ning pakenditele on illustratsioonid loonud kunstnik Anneli Akinde. Mõlemad smuutisegud pakatavad tervisest ning sobivad oivaliselt kõigile nautlejatele.

Smuutisegu "Aphrodite pisarad" koostisse kuuluvad maasikad, vaarikatükid ja mango. Maasikaid on aegade algusest seostatud ilu ja armastusega, mangot tuntakse idamaades kui tõelist armuvilja ning vaarikad tugevdavad organismi. Koostöös Fitlapi toitumisspetsialistidega on pakendi tagaküljele lisatud ka usaldusmärk "Fitlap.ee soovitab." 

Smuutisegu "Artemise vibu" koostisse kuuluvad maasikad, vaarikatükid, punased sõstrad ja mustad sõstrad. Maasikad on tuntud marjadena, mis teevad õnnelikuks, vaarikad annavad väge ja jõudu, must sõstar on tõeline põhjamaade supertoit ning punane sõstar maandab pingeid ja on üldtugevdava toimega. "Artemise vibu" – kiirele mõttele ja kindlale käele!

Balbiinol on hetkel käimas ka Härmavilja kevadkampaania, mille raames loositakse välja põnevaid auhindu. Vaata rohkem siit 

 

Põnev retsept: Smuuti "Artemise vibu"

Vaja läheb: 

Kreeka jogurt (rasva 4%)

Banaan, kooreta

Mandlilaastud

Smuutisegu "Artemise Vibu"

Maitseks: Münt, vesi


Valmistamine:

1.      Aseta kõik koostisosad peale mandlilaastude blenderisse ja töötle ühtlaseks smuutiks.

2.      Soovi korral võid lisada vett vastavalt sellele millise tekstuuriga smuutit soovid. 

3.      Raputa peale mandlilaaste ja naudi!

NB! Mündi lisamine smuutisse annab mõnusalt värske maitsenüansi!

*Tegemist on Fitlap.ee toitumiskava retseptiga ning personaalsed kogused leiab toitumiskavast