Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: IMEMAITSEV küpsisetort banaani ja šokolaadiga

Küpsisetort on eestlaste seas alati olnud palavalt armastatud ning kõige rohkem meeldib see loomulikult lastele. Miks mitte algava kooliaasta puhul võttagi koos lastega ette üks lihtne küpsisetordi tegu, mis pakub nii valmistamise rõõmu kui ka maitsenaudingut.

Küpsisetort on eestlaste seas alati olnud palavalt armastatud ning kõige rohkem meeldib see loomulikult lastele. Miks mitte algava kooliaasta puhul võttagi koos lastega ette üks lihtne küpsisetordi tegu, mis pakub nii valmistamise rõõmu kui ka maitsenaudingut.

Allpool on välja toodud lihtne retsept, kuidas valmistada üks korralik küpsisetort banaani ja šokolaadiga.

Vaja läheb: 

3 ja pool pakki kandilisi küpsiseid (3 x 180 g) 

1-2 dl piima 

750 g 20% hapukoort

2 banaani

riivitud meelepärast šokolaadi

Tee nii:

Kasta küpsised korraks piima sisse ja laota vaagnale (3 x 4 küpsist). Määri küpsiste peale kolmandik hapukoorest. Kasta jälle küpsised piima sisse, laota hapukoorekihile ja kata küpsised taas hapukoorega. Korda. Laota peale veel üks kiht piima sisse kastetud küpsiseid. (Saad neli küpsisekihti ja kolm hapukoorekihti). Nüüd puista peale riivitud šokolaadilaastud ning aseta tort külmikusse umbes 24 tunniks tahenema.

Tund aega enne serveerimist aseta kõige peale banaaniviilud! Banaaniviilud kipuvad kiirelt riknema ning sel põhjusel ei tasu neid alguses kohe tordile panna.