Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: imemaitsvad kaneelirullid, mis viivad keele alla

Mis võiks enne jõule veel paremini pühademeeleolu tekitada, kui taevalikult maitsvad kaneelirullid. Magusad, hõrgud ja kaneelised. Võta soojade saiakeste kõrvale veel klaasitäis külma piima ja nauding on garanteeritud, kirjutab Soppa365. 

Pärmitaigen: 

240 g nisujahu

40 g suhkrut

30 g võid

Pakk pärmi

160 g piima

2 g soola

Kaneeliglasuur: 

1 sl kaneelipulbrit

4 sp suhkrut

võid

Tee nii:

Sega omavahel piim, või, suhkur ja sool ning kuumuta segu kuni kõik komponendid on lahustunud. Jahuta segu käesoojani. Seejärel võta pott tulelt ja sega juurde pärm, sega kuni pärm on lahustunud. 

Pane jahu kaussi ja vala juurde piima-pärmisegu ning sõtku sellest ühtlane mass, kuni taigen tuleb kausi küljest lahti. Kata taigen puhta rätikuga ja jäta see umbes tunniks kerkima. 

Rulli taigen jahusel laual ühtlaseks kihiks. Määri taigna pind üle sulatatud võiga ning raputa peale suhkurt ja kaneeli. Keera taigen rulli ning lõika nendest paraja suurusega jupid. Aseta kaneelirullid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja pintselda munaga üle. Küpseta kaneelirulle 180 kraadises ahjus kuni need kuldseks muutuvad. 

Head isu!