Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: MAAILMA PARIM tuunikalavõileib

Soojad võileivad toovad meelde 1980ndad aastad, konserveeritud ananassid ja singi. Uus tuna melt õpetus toob võileivad 21. sajandisse, maitsvamana kui eales varem. Sõltuvust tekitav kombinatsioon sisaldab tuunikala, avokaadot ja suitsujuustu.

Avokaado täidlus sobib imeliselt hästi suitsujuustuga. Täiendavat värskust toob võileivadesse spinat. Tuna melt võileivad sobivad suurepäraselt kas kiireks argitoiduks või mõnusaks nädalavahetuse brunch'iks - igal juhul süüakse need kuni viimse raasuni ära.

Koostis:

8 viilu röstsaia
võid määrimiseks
2 purki tuunikala
2 spl majoneesi
2 avokaadot
1/2 beebispinatit
8 viilu suitsujuustu

Tee nii: 

1. Määri üks võileiva pool võiga kokku. Keera võiga määritud külg allapoole.

2. Ava tuunikalapurgid ja tühjenda need väikesesse kaussi. Lisa majonees ja sega ained omavahel. Poolita avokaadod, eemalda seemned ja kraabi viljaliha välja. Viiluta viljaliha.

3. Aseta tuunikalasegu võileiva peale, seejärel avokaadoviilud, spinat ja 2 viilu suitsujuustu. Seejärel kata võileib teise röstsaiaga.

4. Kuumuta praepann keskmise kuumuse juures. Küpseta korraga 2 leiba. Esmalt ühelt poolt ja siis keera külge. Lõika leib keskelt pooleks, siis on neid kergem süüa.

Head isu!

 

allikas: soppa365