Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: marineeritud mozzarella pallid

Pehmed mozzarella pallid sobivad imeliselt hästi näiteks veini kõrval snäkkimiseks või ka salatite sisse ning kui lisada juurde veel ka ürdine marinaad on maitseelamus garanteeritud. Kata juustulaud kui sõbrad külla tulevad või anna purk hoopis kingituseks, soovitab Soppa365. 

Vaja läheb: 

250 g mozzarellajuustu

1 dl neitsioliivõli

2 spl veiniäädikat

1 tl hakitud timjami

1 tl hakitud salveid

1 tl hakitud rosmariini

1/2 tl chillipipart

Tee nii: 

Aseta mozzarellapallid sõela sisse ning loputa neid kergelt külma vee all. Nõruta kuivaks ning pane mozzarellapallid puhtasse klaaspurki. Sega omavahel oliivõli, veiniäädikas ja maitseained. Vala marinaad juustutükkide peale. 

Sulge purk ning tõsta külmkappi. Lase marinaadil tõmmata mõned tunnid või kuni järgmise päevani.