Pannkoogid ei pea sugugi alati magusad olema ning tegelikult võib korraga valmistada ka kaks tainast - üks magusasõpradele ning teine soolase toidu armastajatele. Soolased ülepannikoogid sobivad ideaalselt nii hommikusöögiks kui ka lõunaks või hoopis õhtuks. Pannkoogid ei pea sugugi alati magusad olema ning tegelikult võib korraga valmistada ka kaks tainast - üks magusasõpradele ning teine soolase toidu armastajatele. Soolased ülepannikoogid sobivad ideaalselt nii hommikusöögiks kui ka lõunaks või hoopis õhtuks. Kõige originaalsemad soolased ülepannikoogid: (umbes 9-12) 5 dl piima (ka maitsestamata mandlipiim sobib)2½ dl kaerajahu (ka tatrajahu sobib ning võib segada ka kaerajahuga pooleks)2 muna½ dl võid või ghee'd1 tl soolakookosrasva või gheed praadimiseks Tee nii: Sega piim ja jahu hoolikalt läbi ning jäta umbes 30 minutiks seisma, et jahu paisuks. Seejärel sega juurde lahti klopitud munad, rasvaine ja sool. Prae pannil suured pannikoogid ning serveeri vastavalt soovile. Lisandiks võiks kasutada järgnevaid variante: spinat, juust, soolalõhe, kalamari, sink, kanafilee, šampinjonid, avokaado, suvikõrvits, hakkliha, tomat. Allikas: health
Adriana Viks abikaasa Hannesega — FOTO: Adriana Viks/Instagram EKSKLUSIIV Suhted ja seks ADRIANA VIKS kirglikust abielust Hannesega: me leiame kompromisse ka intiimsemate teemade osas
Maria Baydar — FOTO: GoodNews, Karen Härms Nipinurk Maria Baydar enesearengust: ainuke ressurss, mille kaudu maailma enda ümber kujundada, oleme me ise
Kaia Triisa ja Koit Toome — FOTO: Kaia Triisa/Instagram Seltskonnauudised IMEARMAS VAATEPILT: KOIT TOOME poeg läheb iga päevaga üha enam oma isa nägu
kasvuhoone — FOTO: 1A.ee Sisuturundus Kasulik juhis: kuidas valida kasvuhoone, mis sobib rõdule või katuseaeda?