RETSEPT: SUUSSULAV ŠOKOLAADI unistus
pilt: Helena Kõivsaar

Suve lõpp ning varasügisene aeg on oivaline periood kasutamaks ära kõike seda, mis koduaias kasvab. Miks mitte valmistada pererahvale üks tõeliselt mahlane ja mõnus šokolaadi-tsukiinikeeks? Tegemist on lihtsa retseptiga, mille jagas meile lahkel käel Helena Kõivsaar.

Retsepti jaoks läheb sul vaja:

300 g riivitud tsukiinit (kabatšokki)

0,5 dl õli

100 g riisijahu

100 g speltajahu

2 sl mandlijahu

1 muna

2 spl hapukoort või kreeka jogurtit

100 g kookospalmi suhkrut

1 tl küpsetuspulbrit

1 tl vaniljet

0,5 dl kakaod

Tee nii: Sega kõik komponendid hoolikalt omavahel kokku ning vala tainas küpsetuspaberiga kaetud keeksivormi. Küpseta 170 kraadises ahjus umbes 40 minutit.