Kohevad ja paksud pontsikud on vahel just see, mida hing ihaldab. Lihtne valmistada, koostisosi on üksnes neli ning lisandite osas saab oma fantaasia lendu lasta. Blogija Kristiina Lauri jagab imemaitsvat sõrnikute retsepti ning innustab katsetama. Sõrnikud sobivad ideaalselt nii nädalalõpu hommikusse kui ka kiireks lõunaks või miks mitte vahepalaks just sellel hetkel, mil nälg näpistama kipub. Vaja läheb: 3 pakki vanilje RICOTTA kohupiima 3 muna 100 g (täistera) nisujahu 3–5 tilka vaniljeekstrakti või vanillisuhkrut Tee nii: Sega kausis kohupiim, jahu ning munad enam-vähem ühtlaseks massiks. Lisa vajadusel endale meelepärane magusaine (mesi, steevia) ja sega edasi. Proovi ka! Lase mehel, sõbrannal, õel ka proovida… Kui on okei ja tunned mõnusat vaniljemaitset, on segu valmis, vastasel juhul lisa vanilje ekstrakti. Aseta pann pliidile ning viska sinna tükk võid. Tõsta supilusikaga segu pannile ja vormi ühtlased plönnid. Küpseta üheltpoolt kuldpruuniks ning seejärel keera pannilabidaga teistpidi. Serveeri soovipärase lisandiga. Lisandid: maasika toormoos õuna (toor)moos mustikad Kreeka jogurt
Liis Lemsalu — FOTO: Liis Lemsalu/Instagram Keha ja vaim LIIS LEMSALU avameelselt: ma näen, kui paljud vaevlevad samade probleemide küüsis
Kriss Soonik show — FOTO: Erlend Štaub Ilu ja mood Kevadine Tallinn Fashion Week sai Kalev spaas meeleoluka alguse
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad