Tuuli jagab oma blogis imelihtsat ja mõnusat hirsipannkookide retsepti, mille põhiliseks koostisosaks on pudruks keedetud hirss. Kopsakad ja tummised pannkoogid sobivad nii soolase kui ka magusa lisandina serveerimiseks ning sellest lähtuvalt tuleks retseptis kasutada kas siis rohkem soola või hoopis suhkrut. Kes soovib, võib suhkru asendada ka steviaga. Pannkoogid tulevad pisikesed ja pontsakad ning mõnusalt täidlased. VAJA LÄHEB (kogus ühele): 50 g hirssi2 väiksemat (või keskmise suurusega) munamaitse järgi soola ja steviatsoovi korral praadimiseks veidi kookosõliserveerimiseks marju, puuvilju või muud meelepärast VALMISTAMINE: Keeda hirss veega pudruks ning maitsesta soola ja steviaga. Lase pudrul veidi jahtuda ning sega sisse munad. Kuumuta pann ning küpseta pisikesed lusikapannkoogid. Serveeri meelepärase lisandiga ja naudi.
Britta Burket ja Helen Haava — FOTO: GoodNews, Evelin Kruus Nipinurk VIDEO! Miks on koostöö oluline? Koostöö puhul tehakse tööd ühise eesmärgi nimel
Seidi Voogre — FOTO: Seidi Voogre/Instagram Ilu ja mood FOTOD: SEIDI VOOGRE näitas, mida sellerimahla joomine tema näoga tegelikult teinud on
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda