RETSEPT: VALGURIKAS SOOLAKARAMELLI võileivamääre
pildid: Tuuli Ivainen

Blogija Tuuli armastab kiireid ja lihtsalt valmivaid toitusid, mis ei nõuaks poolt päeva köögis mässamist ja hunnikut musti nõusid kraanikausis. Antud retsept koosneb vaid mõnest koostisosast ning maitseb lausa imeliselt  lisaks on soolakaramelli võileivamääre valgurikas ja tervislik.

Kokkuvõttes on siinkohal tegemist üksnes kokku segamise vaevaga ja võibki juba sööma asuda.

VAJA LÄHEB: 

maitsestamata kohupiimakreemi 

datlisiirupit (või datleid) 

maapähklivõid

meresoola 

*karamelliaroomi (soovi korral)

VALMISTAMINE: 

Sega kausis kokku kohupiimakreem, datlisiirup, maapähklivõi ja näpuotsatäis meresoola. Soovi korral lisa ka pisut karamelliaroomi. Kui kasutad datleid, siis soovitan datlid koos maapähklivõiga eelnevalt belnderis/köögikombainis ühtlaseks massiks töödelda. Serveeri näiteks värskete maasikatega.

Vaata ka Tuuli blogi siin