Lihapalle jumaldavad vist küll kõik, kes vähegi lihatoitude sõbrad. Suurim lihapallide armastaja on vaieldamatult üks propelleriga parimais aastais piisavalt paks meesterahvas, kes süstis seda armastust ka paljudesse lugejatesse. Hea uudis on see, et kodune lihapallitegu ei tohiks kellelegi üle jõu käia, kirjutab Soppa365. Vaja läheb: 1 dl hapukoort 1/2 dl riivsaia 1 sibul 1 spl võid 400 g hakkliha 1 muna 1 tl soola 1/2 tl musta pipart Näpuotsaga valget pipart Praadimiseks võid Tee nii: Sega omavahel hapukoor ja riivsai. Lase segul umbes 10 minutit paisuda. Tükelda sibul ja prae see või sees kuldseks. Lase sibulal ära jahtuda. Seejärel sega omavahel kõik ained. Vormi käte vahel umbes Kreeka pähkli suurused pallikesed ning prae pannil või sees lihapalle umbes 3-5 minutit, praadimise ajal lihapalle pannil ringi keerates, et nad igast küljest pruunistuksid. Kõrvale serveeri kartuliputru ja pruuni kastet. Head isu.
Maria Baydar — FOTO: GoodNews, Karen Härms Nipinurk Maria Baydar enesearengust: ainuke ressurss, mille kaudu maailma enda ümber kujundada, oleme me ise
Kirsti Timmer — FOTO: TV3 Keha ja vaim NÕID KIRSTI TIMMER avaldas, mida unes ussi nägemine tegelikult tähendab
Puhitus ja IBS - miks seda just naistel rohkem esineb? — FOTO: Biocodex Sisuturundus Puhitus ja IBS – miks seda just naistel rohkem esineb?