Reklaam sulgub sekundi pärast

Rihanna ja Chris Brown nautisid üksteise embuses korvpalli! Link Fotodele!

Popstaar Rihanna ja tema kurikuulus räpparist kallim Chris Brown jäid kaamerate ette korvpallimängul Los Angeleses, vahendab The Daily Mail.

 

Popstaar Rihanna ja tema kurikuulus räpparist kallim Chris Brown jäid kaamerate ette eile õhtul toimunud korvpallimängul Los Angeleses, vahendab The Daily Mail.

Rihanna lahkus jõululaupäeval oma Barbadose kodust, et veeta jõulud koos Browniga. Koos külastati LA Lakersi ja New York Knicksi mängu.

Rihanna libistas plasttopsist õlut ja paar tundus väga heas tujus olevat. Koos veedeti silmnähtavalt lõbusalt aega ning nauditi ükteise embuses olemist. 

Naine oli riietunud pealaest jalatallani musta, aksendiks vaid erkpunased huuled ning kuldsed aksessuaarid. Jalas kandis naine ekstravakantseid stiletosid.

Viimases intervjuus Oprah'le tunnistas Rihanna, et Chris on tema elu armastus ja on mehele andestanud vägivaldse rünnaku. "Ma arvasin, et ma vihkan teda, kuid taipasin siis, et see oli hoopis armastus, mis oli haiget saanud. See tundus nagu vihkamine, sest see tunne oli kole ja ma olin äärmiselt vihane, kuid ühel hetkel mõistsin, et see on ikkagi armastus. Ma pidin talle andeks andma, sest ma hoolin temast ikkagi. Ja hetkest, mil ma talle andestasin, hakkasin ma uuesti elama."

Samal mängul jäi kaamera ette veel teisigi staare nagu RHCP esifiguur Anthony Kiedis ja Snoop Dogg ehk Snoop Lion.

Pilte kuumast paarist saad vaadata SIIT.

 

 

Buduaar.ee