Reklaam sulgub sekundi pärast

RINNAOPERATSIOONIL KÄINUD Paljas Porgand räägib implantaatide ohtlikust tagajärjest

Tuntud blogija Paljas Porgand ehk Merilin Taimre rääkis oma hiljutises sissekandes lähemalt implantaatide ohtlikust tagajärjest. Nimelt on rinnaimplantaadi haigus ehk Breast Implant Illness (BII) implantaatidest tekitatud tervisehäda, kus organism loob keha kaitseks silikoonpadjakeste ümber armkudeme.

"Kuna implantaadid on organismi jaoks võõrkeha, käivitavad need organismis põletikulise vastureaktsiooni, mistõttu on ka pärast operatsiooni alati kohustuslik läbida antibiootikumide kuur, et seda peatada. Et ennast selle võõrkeha eest kaitsta, loob keha implantaatide ümber kapsleid ja armkudet. Kui guugeldada “explanted implants,” siis näeme täpselt, millisena silikoonid välja tulevad. Ei ole enam tegemist ilusate valgete geelpadjakestega, vaid armkoest ümbritsetud kotikestega. Mõnel juhul võitleb keha rohkem vastu kui teistel juhtudel, põhjustades nii kapseldumist, mille tulemusel lähevad rinnad väga kõvaks ning võivad põhjustada valu. Sellisel juhul tuleks implantaadid koheselt eemaldada või välja vahetada," kirjutab Merilin. 

Ta jätkab: "Põhimõtteliselt on tegemist keha vastupanuga implantaatidele ehk võõrkeha häirib keha normaalset funktsioneerimist. See põhjustab esmalt immuunsüsteemis vastupanu, laienedes aina rohkem ka teistesse süsteemidesse, mis ajapikku hakkab mõjutama kogu keha, tervist ja heaolu. Seega ei saa siinkohal otseselt panna paika sümptome, sest tegemist on kogu keha mõjutava haigusega, mis avaldub igaühel väga individuaalselt."

Merilin avaldab, et sellest hoolimata ei kahetse ta siiski oma operatsiooni: "Olen alati öelnud, et elus ei saa midagi kahetseda, sest kõik juhtub põhjusega. Universum on täiuslik ning ta õpetab meid igal moel. Olgu siis läbi valu või õnne. Seega võin öelda, et ma ei kahetse oma operatsiooni. Olin kirurgi tööga ülimalt rahul ega osanud paremat tulemust tahta. Sain ihaldatud rinnakorvi, armid on minimaalsed ning tüsistusi ei tekkinud. Küsida võiks pigem, kas ma oleksin teinud operatsiooni, kui BII kohta oleks sel määral avalikkusele infot olnud juba varem? KINDLASTI MITTE! Ma ei oleks ilu nimel sellisel viisil oma tervist ohtu seadnud ning seetõttu soovitan ka kõikidel teistel kaaluda enne operatsiooni sellega kaasnevaid terviseriske."

Loe täispikka postitust siit