Reklaam sulgub sekundi pärast

Ripsmetušš on eilne päev? Värvimata ripsmed on uus kuum trend

Kuigi ilutrendid on läbi aegade olnud alati muutumises, on üks asi jäänud aegumatult ja kindlalt meie iluarsenali - see on ripsmetušš. Millal oli viimane kord, kui mõtlesid, et kellegi ripsmed on liiga pikad, tumedad või kaardus? Ilmselt mitte kunagi. Huulte, põskede ja kulmude trendid on olnud pidevas arengus ja muutumises, kuid ripsmetušš on olnud meile must have. Kuni praeguseni.

Kuigi ilutrendid on läbi aegade olnud alati muutumises, on üks asi jäänud aegumatult ja kindlalt meie iluarsenali - see on ripsmetušš. Millal oli viimane kord, kui mõtlesid, et kellegi ripsmed on liiga pikad, tumedad või kaardus? Ilmselt mitte kunagi. Huulte, põskede ja kulmude trendid on olnud pidevas arengus ja muutumises, kuid ripsmetušš on olnud meile must have. Kuni praeguseni.

Ilma ripsmetušita silmameigist on hetkel saanud ametlikult kõige kuumem trend. Seda tõestab fakt, et selline oli jumestus pea kõikidel New Yorgi moenädala moešõudel, ning ka see, et näitlejanna Jennifer Lawrence ei kanna ripsmetušši Diori kampaaniapiltidel (vaata neid SIIT). See kõik on tegelikult täiesti loomulik jätk sellele, et üha enam hinnatakse jumestuses naturaalsust. Inimesed armastavad jumestust, mis kaunistab, kuid mis ei paista välja. Samuti on see paksude Cara Delevingne stiilis kulmude trendi tulemus - kui sul on paksud ja tumedad kulmud, siis sinna juurde lihtsalt ei sobi sama paksud, pikad ripsmed - see viib näo tasakaalust välja, kuna näo ülemises osas toimub liiga paljut. 

Kuid tuleb tunnistada, et see ei ole lihtne trend, millega kaasa minna. Katsetas seda naturaalse silmameigi trendi hiljuti ju näitlejanna Uma Thurman ja sellega kaasnes tõsine meediatorm. Inimesed langevad lahte leeri - on need, kellele see kõrgmoeline stiil tundub värske ja stiilne, ning teised, kelle silmis see on lihtsalt kohutav. Kuidas siis seda uut trendi katsetada ilma inimestes šokki tekitaamata? Alustada tuleks ilmselt ripsmetuši väljavahetamisest. Leia endale õhukeselt kattev ja loomulikke ripsmeid soosiv tušš ning tõmba seda kergelt silma välisnurgas olevatele ripsmetele - nii säilib loomulikkus, ent silm on siiski raamitud. Kui oled aga piisavalt julge, siis võid proovida kohe ilma ripsmetušita kodust väljuda - pea lihtsalt meeles, et ülejäänud jumestus oleks sellega kooskõlas! Sellise trendi juurde käib särav ja puhas nahk, kaunilt hooldatud kulmud ning julge huuletoon. Muide - see trend on eriti sobiv prillide kandjatele, sest näeb tumedate prilliraamidega veel eriti efektne välja! 

Kas julged katsetada seda jumestust?

Vasakul Uma Thurman katsetamas uut ripsmetušita jumestust, paremal Uma oma harilikus meigis.

 

Allikas: Dailymakeover.com

Buduaar.ee