Reklaam sulgub sekundi pärast

Risto Kask aitab neid, kes end ise aidata ei saa!

Eile käisid grupp Tallinna noori eesotsas "Ilusmees" Risto Kase, unelmate pulmast tuntud Kairi Kaljuvee ja heategevusorganisatsiooni "Aita Nõrgemat" juhatuse liikme ja legendaarse bändi Meie Mees kitarristi „Habeme“ poja Priit Parvega viimas toiduabi ja mänguasju Tallinna Loomade Hoiupaiga kiisudele ja kutsudele.

Eile käis grupp Tallinna noori eesotsas "Ilusmees" Risto Kase, unelmate pulmast tuntud Kairi Kaljuvee ja heategevusorganisatsiooni "Aita Nõrgemat" juhatuse liikme ja legendaarse bändi Meie Mees kitarristi „Habeme“ poja Priit Parvega viimas toiduabi ja mänguasju Tallinna Loomade Hoiupaiga kiisudele ja kutsudele.

"Jõulude ajal tuli meil mõte midagi ära teha ja abistada pühade puhul neid, kes ennast ise aidata ei suuda. Käin ise pidevalt loomade hoiupaigas koertega jalutamas ja olen teadlik kui kurvad need loomakesed seal hoolimata kirjust seltskonnast on," räägib Risto.

Mehe sõnul ootavad nad pikisilmi, mil neid märkab mõni rõõmsameelne pere ja nad endaga koju viib.

"Sellest saigi alguse MTÜ Aita Nõrgemat,  mille eesmärgiks oli algselt mitte nii väga toiduabi korjamine, kuivõrd inimeste seas teavituskampaania läbiviimine, et kuskil ootab neid päris enda koduloom," räägib mees.

Mõtteviis, et „hulkuvad koerad ahju“ või „pistke need penid ja kõutsid puuri!“ on ilmselgelt aegunud ja aeg on mõtlema hakata ka nendele, kes elavad meiega siin väikeses Eestis kõrvuti ja kes enda heaolu nimel sõna võtta ei suuda.

Eilse külaskäigu näol oli tegemist esimese suurema toiduabi kättetoimetamisega, mille ostmiseks on käe alla pannud paljud eestlased. "Koostöös Loomade Hoiupaigaga soetati hoiupaiga kiisudele kvaliteetset kassitoitu ja mängimiseks mänguasju, ilma ei jäänud ka hoiupaiga suuremad asukad, kes kohale viidud mänguasjad koheselt hambusse krabasid," usutleb Risto.

Kutsume üles kõiki loomasõpru külastama loomade hoiupaikasid, seal ootab neid ees seltskond, kellel on alati uute sõprade üle hea meel. Ja kes teab, võibolla leiavad just sellisel moel mõned inimesed endale truu kaaslase ja sõbra, keda koju viia ja rõõmsat elu elada.

"Keegi nendest loomadest ei ole ise hoiupaiga elu valinud ja nad on väärt elu armastava peremehe juures!"
 

Kodutuid loomasid saab abistada helistades annetusnumbrile 900 12 12 (kõne hind 30 krooni) või annetades MTÜ Aita Nõrgemat arvelduarvele 10220093334016.

Kutsusid ja kiisusid paitada ja jalutama viia saab Tallinna Loomade Hoiupaiga aadressil Viljandi mnt 24D.

 

Leemet Prits

Buduaar.ee tegevtoimetaja

[gallery ids="1900638,1900644,1900651,1900658,1900665,1900672,1900679,1900687,1900694,1900701,1900707"]