Reklaam sulgub sekundi pärast

Robert Kõrvits on tõeline “gurmeekunn”

„Olen ühe mõnusa kanavalmistamise idee varastanud Jamie Oliverilt. Tegu on kergelt sodoomse roaga, kuna pead seda kana enne kõvasti „vägistama”, et temast asja saaks (talle erinevaid lisandeid sisse ja naha vahele lükkama),” räägib FHM-i peatoimetaja Robert Kõrvits Buduaarile.

„Olen ühe mõnusa kanavalmistamise idee varastanud Jamie Oliverilt. Tegu on kergelt sodoomse roaga, kuna pead seda kana enne kõvasti „vägistama”, et temast asja saaks (talle erinevaid lisandeid sisse ja naha vahele lükkama),” räägib FHM-i peatoimetaja Robert Kõrvits Buduaarile.

„Tegelikult olengi seda ainult ühe korra teinud, aga kui sul mingi eriti spetsiaalne toit tuleb juba esimesel korral hästi välja, siis tähendab, et võid ennast vabalt selle roa bossiks pidada,” arvab Robert.

Kui rääkida tuntud sulesepaga veidi kergematest retseptidest, ütleb Robert, et viimasel ajalkukub tal kogu söögitegemine väga hästi välja. Lihtsamate toitude hulka kuuluvad supid, wokiroad, salatid jne. Ehk kõik kuni tavalise praekartulini välja.

"Klaasnuudlitega wok on väga mõnus. Võtab mingi 10 minutit ja tunned ennast nagu mingi gurmeekunn."

 

Leemet Prits

Buduaar.ee Tegevtoimetaja