Reklaam sulgub sekundi pärast

Rolf Junior: minu kontserti sobiks soojendama Violina!

Tänaseks on Eesti Laulu esinemisjärjekord selgunud - viiendana astub üles Rolf koos Violinaga! Täna hommikul külastasid nad ETV saadet Terevisioon, kus andsid väikese intervjuu ning Johanna Marie rääkis lähemalt ka Violina plaanidest.

Tänaseks on Eesti Laulu esinemisjärjekord selgunud - viiendana astub üles Rolf, koos Violinaga! Täna hommikul külastasid nad ETV saadet Terevisioon, kus andsid väikese intervjuu ning Johanna Marie rääkis lähemalt ka Violina plaanidest.

Rolf on saadud esinemisjärjekorra numbri üle õnnelik, kuna selleks ajaks jõuab piisavalt energiat koguda. „See on mõnus!“ lausus ta ETV telestuudios.

Teatavasti ei lähe Rolf lavale üksi, teda saadab tüdrukutebänd Violina. Bändi liige Johanna Marie sõnul toimus laulus „Maagiline päev“ koostöö võrdselt - nii Rolf kui tüdrukud andsid sellesse enda panuse. „Meie osad on võrdsed, loo tegemine tuli koostöös, sõnade autoriks on Rolf,“ rääkis ta Terevisioonis.

Terevisiooni saatejuhid uurisid ka Rolfi edu saladust, mis teeb ta nii populaarseks? „Ma tõesti ei oska öelda, milles minu edu seisneb,“ lausus ta. Saatejuht Urmas küsis: „Kes peaks olema see välismaa superstaar, kes sinu kontserti soojendama sobiks?“ Rolf: „Minu kontserti sobiks soojendama Violina!“

Samuti avaldas ta Violina fännidele toreda teate, nimelt peaks juba selle kuu jooksul tüdrukute esimene plaat ilmuma! „Hetkel on meil päris kiired ajad, Soomes on klubituur käimas, kuid esimene album peaks ilmuma nüüd, märtsis,“ rääkis neiu saates Terevisioon.



Buduaar.ee