Reklaam sulgub sekundi pärast

ROOSA NÄDALA SUPERPAKKUMINE Rahva Raamatu Kingipoes

Alanud nädal saab olema eriti rõõmus ja roosa, sest ostes  Rahva Raamatu Kingipoest kaks toodet, saad väiksema hinnaga toote -25 € soodsamalt! Peatselt saabuv kevad toob endaga kaasa mitmeid tähtpäevi nagu näiteks naistepäev ja emadepäev. Kindlasti tasub osta kingitused ära just käesoleval nädalal, sest aeg möödub linnutiivul ja alati on tark mõelda mitu sammu ette. 

Kus täpsemalt asub Rahvaraamatu Kingipood? 

Kui sisened Rocca al Mare keskusesse linnapoolsest uksest, võtab keskus sind vastu raugel moel. Suure keskuse kiirus on pisut eemal. Sealsamas, välisuksest pelga paarikümne meetri kaugusel pahemat kätt asub aga tõeline paradiis. Kaunivärviline ja mõnusalt lõhnav, silma paitav, meeli rõõmustav ning hinge kallistav oaas, Rahva Raamatu Kingipood. 

Kvaliteet ja unikaalsus

Neid iseloomustavaid sõnapaare ja nimetusi võib kirja panema jäädagi, sest just eredate ja heade emotsioonide karusselli see pood sisenejas tekitab. Olgu, võib-olla leidub mõni ratsionalist, kuubikmõtleja, kelle emotsioonid jäävad kõrgustesse tõusmata, aga teda võiksid võluda faktid kauba kvaliteedist, unikaalsusest ja mitmekesisusest. Tagasi rohkete emotsioonide juurde tulles minetavad pood ja kaubavalik eestlasliku aegluse ja tagasihoidlikkuse ning esmakülastusel on kiire tekkima klassikaline laps-kommipoes-tunne. Rahva Raamatu Kingipoes leidub tooteid ja kingitusi naistele, meestele, lastele, peredele, sõpradele, seksikale kaaslasele, filosoofist naabrile, kunstinautlejale, luulelembile, kohvisõbrale, vuntsikasvatajalegi. Õhk saab kopsudes otsa, loetledes neid, keda poes olev rõõmustab, nii nagu raugeb trükkimisel jõud näppudes. 

Kaubavalik on mitmekülgne ja kvaliteetne, tuntud kaubamärkide toodang. Asjad, mida teistes poodides müügil pole. Maitsekas valik. Kindlasti sellised asjad, mida ei kingita kiiruga edasi, vaid kasutatakse, ning millest tuntakse rõõmu. Mõned kingid on teistest pisut kelmikamad, teised naljakamad, kolmandad sügavama mõttega, aga kõik nad on stiilsed ja inspireerivad. Mõistagi leiab poest ka väärika valiku raamatuid. 

Kui tahad võita endale ja sõbrannale Ted Bakeri joogipudelit, siis osale kindlasti ka  Facebooki mängus! 

ROOSAT NÄDALA ALGUST JA KOHTUMISENI RAHVA RAAMATU KINGIPOES!

 

[gallery ids="1907165,1907174,1907183,1907195,1907205,1907214,1907224"]