Reklaam sulgub sekundi pärast

RUBRIIK “KUKU PIKALI”: KALENDRISTAAR GRETE PAIA

Buduaar Teen "Staarid kastis" kalendri juunikuud esindab tuntud artist Grete Paia. Kalendris on Grete stilistika inspireeritud spioonist, kuna just selleks tahtis Grete väiksena saada. Esitasime Grete Paiale ka mõned küsimused, mis nii mõnelgi staaril jalad nõrgaks löövad. 

 

 

 

Kui sa saaksid olla üheks päevaks nähtamatu, siis mida sa ette võtaksid?
Pigem sooviksin endale teleporteerumise võimet. :) Kui aga ainuke variant oleks olla nähtamatu, siis hüppaksin mõne lennuki peale ja sõidaksin tasuta mõnesse eriti eksklusiivsesse ja ägedasse kohta.  Tahiti ja Prantsuse Polüneesia imponeerivad hetkel kohe eriti.
Mis on olnud sinu elu kõige piinlikum hetk?
Midagi hullu ei olnud, nüüd hiljem meenutades on see pigem isegi naljakas, aga detailidesse ma ei laskuks. Võin vaid mainida, et see leidis aset umbes aasta tagasi Ibizal. 
Millal, mida ja kellele sa viimati valetasid?
Mulle ei meeldi valetamine, veel vähem inimesed, kes seda konstantselt teevad. Minu vanavanaema ikka tarvitses öelda, kui ma päris pisikene olin, et “kes valetab, see varastab ja vangikongi kannatab”. Eks mõnikord elus olen hädavalesid ikka pidanud kasutama, aga nende näol on olnud tegemist äärmiselt ebaoluliste teemadega. Seega, valetamist mina taunin ja hetkel ei tule küll mõnd konkreetset juhtumit meelde, kus oleksin pidanud valet kasutama. 
Mis oli viimases FB sõnumis, mis sinu telefoni saabus?
“hi dear, names for tomorrow? the party is in heart” PS! Viibin hetkel Ibizal ja sõber küsis nimesid listi jaoks. :)
Mis on see, mis sind enda juures kõige enam häirib?
Olen aastatega õppinud end aktsepteerima ning armastama täpselt sellisena nagu olen. Ja samuti mitte end võrdlema teistega. Mina olen mina oma heade ja halbade harjumuste ja külgedega, seega ma ei saa öelda, et mind miskit tohutult häiriks… pigem on mõned omadused, mida võiksin veidi veel lihvida ja parandada. Harjumus, mille parandamisega aktiivselt tegelen, on hilinemine. See on vist kunstiinimestel üldse murekohaks, nii palju, kui olen täheldanud…? :D Aga tõepoolest, ma võin kasvõi 3h enne kokkulepitud kellaaega valmis olla, ent mingil kummalisel moel õnnestub aeg-ajalt siiski seda kurikuulsat stiilset hilinemist rakendada. 
Mis on kõige kallim asi, mille ostnud oled? Kui palju see maksis?
Eelistan elamusi ja kogemusi materiaalsetele esemetele. Seega kalleimad ostud on olnud kõiksugu reisid viimase paari aasta jooksul ja need on olnud väärt igat senti. Minu jaoks ei avarda noore inimese maailmapilti, ega arenda inimest miski nii nagu reisimine, erinevate kultuuride ja inimestega tutuvumine ning nende tundma õppimine. Seega, praeguses eluetapis on minu enese jaoks kindlasti reisimine kõige parem ning suurem investeering olnud. Kõige kallimad viimastest on olnud kindlasti Hawaii ja Uus-Meremaa. 
Kas tahaksid olla rikkam või ilusam? Miks?
Mis on rikkus? Mis on ilu? Neid kaht on äärmiselt raske defineerida… kõigil meil on oma arusaam neist. Sooviksin olla rikkam ja ilusam sisemiselt: parem versioon iseenedast, targem, elukogenum ja tunda seda rahu südames ühel päeval, kui olen ehk 80, et olen elus teinud-näinud kõike, mida soovisin, julgesin võtta riske ja ei löönud põnnama teiste arvamuse tõttu. Võimalus öelda, et elasin tõesti ise enda elu ja kujundasin oma teed.
Kes võiks olla see inimene või inimesed, kellega sa pole kaua aega suhelnud ja keda tahaksid näha või tervitada?
Oma vanavanaema, kes kahjuks lahkus meie seast mõned aastad tagasi. Olime alati väga-väga lähedased, eriti just viimaste aastate jooksul.