Reklaam sulgub sekundi pärast

RUBRIIK “KUKU PIKALI”: kalendristaar Liis Lemsalu

Buduaar Teen "Staarid kastis" kalendri aprillikuud illustreerib superilus lauljatar Liis Lemsalu, kellel ilmus just koos Ott Leplandiga esimene ühine duett „Süda taob“, mis tõusis vähem kui 24 tunniga Youtube'is hetke Eesti vaadatuimaks videoks. Videot saad vaadata siit. Kalendris on Liisi stilistika inspireeritud bussijuhiametist, kuna just selleks tahtis Liis väiksena saada. Esitasime Liis Lemsalule ka mõned küsimused, mis nii mõnelgi staaril jalad nõrgaks löövad. 

Kui sa saaksid olla üheks päevaks nähtamatu, siis mida sa ette võtaksid?
Raske on hetkel seda plaani paika panna, kuid eks ma midagi ootamatut vist ikka teeks. Kindlasti tahaks minna kuskile mittelubatud kohta ja kuulda/näha, mis seal reaalselt aset leiab. (Kuid tegelikkuses valiksin ma lendamise nähtamatu olemise asemel, kui vähegi saaks.)

Mis on olnud sinu elu kõige piinlikum hetk?
Mul ei ole vist olnud niivõrd piinlikke hetki, et need oleksid mulle meelde jäänud. Kuid meenub üks hiljuti juhtunud olukord, kui ma olin laval esinemas koos bändiga. Tundsin järsku, et mu top/rinnahoidja oli end lukust lahti rebinud (esinemise ajal), kattes mind lõpuks vaid suhteliselt napilt... Pidin siis paluma oma kitarristilt, et ta selle kuidagi kinni paneks. Konks oli aga selles, et mul oli veel omakorda pintsak seljas, mida ma ei soovinud ära võtta, seega kitarrist pidi kuidagi pimesi selle luku pintsaku all kinni panema. Läks veidi rohkem aega kui muidu, aga saime kõik kenasti tehtud. Ka publikule oli see päris tore vaatepilt ja lava-show.

Millal, mida ja kellele sa viimati valetasid?
Usun, et see oli miskit seoses minu hilinemisega. Kuigi ma olen juba väga palju paremaks muutunud selles valdkonnas, siis vahepeal tuleb ikka ette, et kell jookseb minust ette ja hilinen.

Mis oli viimases FB sõnumis, mis sinu telefoni saabus?
Sain ülimalt toreda sõnumi oma fännilt, kes kiitis minu uut singlit “SÜDA TAOB” ja selle suvelainele viivat videot.

Mis on see, mis sind enda juures kõige enam häirib?
See, et ma veeretan asju/kohustusi järgmisesse päeva.

Mis on kõige kallim asi, mille ostnud oled? Kui palju see maksis?
Midagi oma majapidamisse, kuid mida... seda ma ei mäleta. :)

Kas tahaksid olla rikkam või ilusam? Miks?
Tahaksin olla veel tublim ja asjalikum, sest usun, et see on palju mõistlikum variant pikemas plaanis. Eks see rikkus oleneb väga palju ka sellest, kui tubli ja asjalik sa oled. :)

Kes võiks olla see inimene või inimesed, kellega sa pole kaua aega suhelnud ja keda tahaksid näha või tervitada?
Mu Londonis elav sõbranna, kes on üks imeilus ja tore hing!