Reklaam sulgub sekundi pärast

Saame tuttavaks – kiire tõusuga moebränd Iris Janvier

Tallinnas Kadriorus Koidula tänaval asuvas modernse arhitektuuriga majakeses asub glamuurne showroom, kus sõna otseses mõttes elab mood. Täpsemalt asub seal juba kolm kuud kodumaine moebränd nimega Iris Janvier ehk iiris jaanuarikuust. Buduaar käis Iris Janvieril külas ja sai lummatud toatäiest kaunist loomingust.

Tallinnas Kadriorus Koidula tänaval asuvas modernse arhitektuuriga majakeses asub glamuurne showroom, kus sõna otseses mõttes elab mood. Täpsemalt asub seal juba kolm kuud kodumaine moebränd nimega Iris Janvier ehk iiris jaanuarikuust. Buduaar käis Iris Janvieril külas ja sai lummatud toatäiest kaunist loomingust.

Iris Janvieri nimi pärineb prantsuse keelest, kus Janvier märgib jaanuari ning Iris brändilooja armastust samanimelise lillesordi vastu. Kaubamärk on suunatud kiire elutempoga naistele, kes soovivad kõrgkvaliteetsetest materjalidest ja moodsate lõigetega rõivaid, sealjuures rahakotti liigselt koormamata. Maitsed on aga erinevad ning seepärast teebki bränd koostööd erinevate disaineritega, et kõik showroom’i tulijad leiaksid sealt endale sobivad rõivad. Et kaubamärgi kvaliteeti võiks täielikult usaldada, tuleb märkida, et kasutatakse selliste first line moemajade kangaid nagu Balenciaga, Chanel ja Dolce & Gabbana ning selle juures on eriliselt üllatav kauni loomingu ülimalt mõistlik hinna ja kvaliteedi suhe.

Iris Janvieri rõivad on väga mitmekülgselt  kantavad, sobides šikilt nii kontorisse kui ka õhtusele kokteilipeole sõbrannadega. Lihtsad lõiked lubavad sul kanda originaalseid ja suursuguseid aksessuaare, muutes minimalistliku lahendusega kleidi hetkega suursugusemaks ja glamuursemaks. Siinkohal sõltub kõik vaid sinu kombineerimisoskusest, sest mänguruumi on väga palju. Nii saab puhvvarrukatega must kleit kombineerituna ratsasaabastega ilusaks töövormiks, kuid suvel võiksid hoopis eksperimenteerida sama kleidi all poisilike, ent elegantsete Converse’i tennistega. Lisaks sellele, et kleidid on väga praktilised, on neid ka mugav kanda, kuna kvaliteetne kangas on kergesti hooldatav ega kortsu. Miks siis peakski keegi tahtma kleidi eest terve kuupalga välja käia? Just sellepärast ongi brändil kindel siht silme ees – nii kvaliteetselt kui võimalik ja nii soodsalt kui võimalik.

Brändi teeb Eesti mõistes unikaalseks ka see, et ühise kaubamärgi all tegutsevad mitmed noored ja andekad eesti disainerid, kellest igaüks oma unikaalse loominguga kaubamärki vürtsitab. Koolilõpetajate peamiseks huviks sel kevadsuvisel hooajal on kindlasti andekate disainerite Kätlin Haaki, Zita ja Kirill Safonovi loodud lõpukleitide kollektsioon. Sealt leiab iga neiu omale unistuste kleidi, milles uuele algusele vastu minna.
Kõrgete lagedega hubases interjööris saab lisaks kaunitele kleitidele küsida ka stiilinõu ning rõivastumisalast abi. Kas usud, et must kleit rohekate sukkpükstega võib jätta oluliselt lahedama mulje kui traditsiooniliste beežide või mustade sukkadega? Treenitud silma ja perfektse stiilitajuga Iris Janvieri tiim aitab igal naisel leida oma unikaalse Mina, mis harmoneeruks täpselt tema uue Iris Janvieri kleidiga.
Õdusa miljööga Iris Janvieri showroom’ist leiab veel ka Vera Lustina kauneid kleite, mis panevad iga naise tundma end jumalannana. Vera, kes esitles oma sügistalvist kollektsiooni ka möödunud aasta Tallinna moenädalal, pole kindlasti tundmatu nimi ühelegi õrnemasoo esindajale, kes armastab kauneid ja naiselikke rõivaid.

Showroom’ist ei pea tühjade kätega ka lahkuma need, kes soovivad midagi ekstravagantset. Neile, kes otsivad omanäolist käekirja, värvi ja mängulisust halli argipäeva, saavad kiigata nii noore ja andeka Kätlin Haaki kui ka tunnustatud moe- ja tekstiilidisaineri Kirill Safonovi stangedele.
Aastas neli kollektsiooni välja andev kaubamärk Iris Janvieri on endale kindlad kliendid leidnud juba selliste tuntud ja edukate eesti naiste näol nagu Ilumessi peakorraldaja Katrin Pihela, lauljatarid Elina Born, Getter Jaani ja Helen Adamson. Küsite, kuhu edasi? „Unistame, et igal naisel võiks olla kapis vähemalt üks Iris Janvieri kleit!“

Buduaar on ülimalt õnnelik uue moetuttava üle ning ootab pikisilmi juba järgmist kollektsiooni. Iga moegurmaan lihtsalt peab Iris Janvieriga sõbraks saama!

Kui ka sina soovid Iris Janvieri pakutava valikuga lähemalt tuttavaks saada, siis külasta kindlasti nende Facebooki ja kodulehte.

Juba 6.06 toimub Iris Janvieri showroom´is gurmeepärastlõuna, kuhu on oodatud osalema kõik moehuvilised, lisainfo leiad siit.