Reklaam sulgub sekundi pärast

Saate “Tantsud tähtedega” võitsid Argo Ader ja Helena Liiv

Vaatajaid juba kolmandat hooaega järjest hullutanud hittsaate "Tantsud tähtedega" võitsid Argo Ader ja imekaunis Helena Liiv.

Vaatajaid juba kolmandat hooaega järjest hullutanud hittsaate "Tantsud tähtedega" võitsid Argo Ader ja imekaunis Helena Liiv.

Finaalsaatesse jõudnud 2 paari - Maarja-Liis Ilus koos Veiko Ratasega ning Argo Ader ja tema kaaslanna Helena Liiv pidid esitama 3 tantsu. Esitada tuli üks standardtants, üks ladina-ameerika tants ning viimasena show-kava.

Esimeses voorus õnnestus Maarja-Liisil ja Veikol kohe maksimumpunktid koguda. Merle Klandorfile meeldis nende esitus lausa nii palju, et võrdles neid professionaalsete võitlustantsijatega.  Argo ja Helena said oma quickstepi eest 37 punkti, kuid ka nende puhul polnud kohtunikud sugugi tagasihoidlikumad oma kommentaarides. Riina Suhotskaja sõnul oli nende kava tohtult armas, kerge ning lustlik.

Ladinavoor aga viigistas seisu, sest selles voorus said Argo ja Helena oma romantilise rumba eest maksimumpunktid. Märt Agule tõi nende tants enda sõnul pisara silma. Maarja-Liis ja Veiko kogusid 37 punkti. Uskumatu, kuid seis oli viigis ja pinge õhus.

Viimases voorus hindasid kohtunikud mõlemad paarid võrdselt väga-väga heaks ja kiidusõnad ei paistnud lõppevat.

Olenemata sellest, et mõlemad paarid olid võrdselt tugevad, valisid vaatajad oma lemmikuks seekord Argo Aderi ja Helena Liiva.

Palju õnne neile ka Buduaari poolt!

Leemet Prits
Buduaar. ee Tegevtoimetaja