Reklaam sulgub sekundi pärast

SAATEJUHT JÜRI BUTŠAKOV: “ARMASUST TULEB välja näidata, küll ta siis vastu peab!”

„Täitsa lõbus oli mõelda neile asjadele,” ütleb saatejuht ja toimetaja Jüri Butšakov (32) ning lisab naerdes: „Aga kui vastused täitsa piinlikud on, mina ei ole süüdi!”

Mis on naistega suhtlemise juures kõige olulisem ja mis kõige keerulisem?

Kui sa tahad midagi või kedagi, siis näita seda välja. Selle nõuande ma julgen küll välja öelda. Nii meestele kui naistele. Kas sa tahad terve elu jääda mõtlema, mis oleks võinud olla, või teed ettepaneku ära ja saad kohe teada? Pole siin nii keerulist midagi!

Milline on naiste juures suurim turn-off, milline suurim turn-on?

Mulle isiklikult ei meeldi naised, kes oma pahameelt ja solvumist kõigile välja näitavad. Kõik ei pea sulle kaasa tundma. Aga mulle meeldib, kui mu naine naerab kogu hingest ja vaatab samal ajal mulle otsa. Ehk üldistades – naine, kes julgeb oma rõõmu välja näidata ja on julge, haarab alati tähelepanu.

Kuidas sulle tundub, kas mehed õpivad ajaga naiste mõtteid lugema?

Küsisin just naise käest. Ta ütles „Ei!”. Samas ma teadsin, et ta ütleb "ei," nii et nii ja naa.

Kui romantiliseks meheks sa end ise pead ehk kui sageli kingid lilli ja ütled naisele need kolm kaunist sõna?

Kui lilled ja need kolm kaunist sõna on piisavad, et olla romantiline, siis ma olen täitsa tipp-topp! Ma viskan mõnikord paar sõna juurdegi ja teen lisaks lilledele mõne teisegi kingituse. Kuigi tunnistan, et seda viimast juhtub siiski harvemini kui võiks.

Millised on need viis asja, mida iga naine peaks meeste kohta teadma?

Tee mulle süüa, vahel pai, triigi mu triiksärgid ära (!), võta vahel käest ning vii endaga kaasa ning ole aus, sellest mulle täitsa piisab.

Kuidas lahkuminekust üle saada?

Tee seda kiirelt, konkreetselt, võta ennast kokku ja hakka lõbutsema.

Milline on parim viis leppimiseks?

Aga milleks üldse tülli minna? No mis siis on, kui unustasid tähtpäeva ära või toidu külmkappi panemata – palju see suures plaanis ikka su elu muudab!?

Mida arvad sina, mis saab suhtele kõige kiiremini saatuslikuks?

Üle ei tohi mõelda. Kui suhe on hea, siis ta toimib iseenesest. Saatuslikuks saavad igasugused piirangud, mis on ajast ja arust. Võtke rahulikult ja nautige. Ja austage seejuures teineteist.

Milliseid omadusi sa naiste juures kõige rohkem imetled ja hindad?

Inimeste puhul hindan julgust, elutarkust, huumorimeelt ja seiklushimu. Kui need on naisel olemas ja huvi koos minuga vahel süüa teha ning kinos õudukat vaadata, siis olen väga rahul.

Kui saaksid üks päev olla naine, siis mida sa teeksid?

Laseks endale peol välja teha. Räigelt. Kõike! Aga tegelikult – äkki sünnitaks? Ma oleks siis ainus mees maailmas, kes saaks emadele öelda – ma tean, mida te tundsite... Ja polnud nii hull midagi!

Kuidas armastust hoida?

Aitab vast, kui paned kõrva taha, et armastus on kõigest tunne. Seda tuleb välja näidata, näiteks läbi hoolivuse, küll ta siis vastu peab.

Milline on kõige hullumeelsem/romantilisim tegu, mida oled naise tähelepanu võitmiseks teinud?

No otse-eetris põlve maha pole visanud ja sõrmusega vehkinud, tätokat naise nimega pole ka veel kõhul, nii et need asjad seisavad alles ees. Tasa ja targu!

Kas raatsiksid mõnd oma romantilisimat/naljakaimat seika seoses naistega ka Buduaari lugejatega jagada?

Selles vallas ma midagi legendaarset kahjuks ära pole teinud. Mul on sõber, kes laulis oma värskele tüdruksõbrale koos sõpradega tühja koha pealt restoranis Savage Gardenit. Mul pole probleemi naine suvalisel hetkel tantsima või sülle võtta. Omal ajal sai korvpallimängudel otseintervjuusid tehtud mängijate ja treeneritega. Siis veel vaikselt tärkava armastuse kiirendamiseks pilgutasin tüdrukule pärast intervjuu lõppu ekraanil silma. See oli tema soov. Ülejäänud vaatajad arvasid, et näe, mis tont, pilgutab pidevalt. Aga minu puhul asi toimis, elame selle tüdrukuga senini õnnelikult koos.


Artikkel ilmus ajakirjas november-detsember 2018.