Reklaam sulgub sekundi pärast

SALAPÄRANE VILI, mis aitab kaalust alla võtta

Kõikvõimalikke puuvilju on maailmas tegelikult palju rohkem, kui meile teada tuntud vilju ning üheks neist on kahtlemata ka Aafrika mango, mida peetakse imeliseks kaalulangetajaks. Uuringud kinnitavad, et selle vilja söömine mõjub vägagi tõhusalt.

Kõikvõimalikke puuvilju on maailmas tegelikult palju rohkem kui meile teada-tuntud vilju ning üheks neist on kahtlemata ka Aafrika mango, mida peetakse imeliseks kaalulangetajaks. Uuringud kinnitavad, et selle vilja söömine mõjub vägagi tõhusalt.

Hiljutine uuring kinnitab, et igapäevane värske mango söömine vähendab söögiisu, aitab organismil tõhusamalt rasva põletada ning kiirendab ainevahetust, mille tulemusena ei ladesta organism toitu enam nii kiiresti rasvaks, vaid kulutab selle hoopis energiana ära.

Uuringus osalenud ülekaalulised naised ja mehed, kes sõid kümme nädalat kestnud eksperimendi käigus iga päev värsket mangot, kaotasid selle ajaperioodi jooksul keskmiselt 12 kilogrammi inimese kohta ning põnev on ka see asjaolu, et oma eluviisi nad ei muutnud.

Allikas: Healthyfoodhouse