Reklaam sulgub sekundi pärast

SALAPÄRASED INGLID meie argielus

Igal linnal, majal, inimesel, loomal ja metsal on oma ingel. Nende ülesanne on valvata ja aidata. Kui sinu mõtted uitavad vahel inglite suunas või juba usud nende olemasolusse, siis see on märk sellest, et nad ümbritsevad sind ja ootavad, kuni sa lubad neil ennast aidata. Inglid ei saa sind aidata enne, kui sa ise seda palud. Kuidas me teame, et inglid on meiega?

Millised inglid välja näevad?

Inglitel ei ole täpset sugu või välimust, kuigi nad võivad ilmuda inimese kujuna, aga seda selleks, et sa nad ära tunneks. Mõned näevad neid ka värvidena ja eri värvi valguskeradena. Need valguskerad jäävad aeg-ajalt isegi fotode peale – roosad, oranžid, rohelised, sinised jne.

Kaotatud ja unustatud esemed

Inglid aitavad ka kadunud asju üles leida. Kui oled midagi ära kaotanud, siis võid alati paluda inglit, et ta aitaks sul selle üles leida või juhataks sind selleni. Või hoopis palud, et keegi hea inimene leiaks selle ja tagastaks sulle sinu asja. Vahel, kui unustad midagi kuskile ja tead kindlalt, et see seal on, siis palu inglil seda valvata, kuni sa sellele järele jõuad.

Sõprus, armastus ja kodu

Armastuse ingleid saab paluda lepituseks, et nad aitaksid sul kellegagi ära leppida või hoopis sõbraks saada. Samas võib paluda, et nad saadaks armastust ka teisele, kellel ei ole hea tuju või on kurb ja talle kuluks ära üks hea soe tunne. Kodu inglilt võib paluda, et ta su kodu valvaks.

Kool, õppimine ja tarkus

On olemas ka tarkuse inglid, keda saab paluda tähtsate kontrolltööde ajal, et nad aitaks sul õpitut meenutada. Üldse, et nad aitaks sul õppida ja asju kergesti meelde jätta.

Minu kaitseingel

Igaühel on oma isiklik kaitseingel, kes on alati tema kõrval. Temalt võib samuti kõike paluda. Tema on ka sinu juhendaja, kes aitab sul teha õigeid valikuid ja otsuseid, et saaksid olla õigel teel.

Artikkel ilmus ajakirja Buduaar TEEN juuli-august numbris.