Reklaam sulgub sekundi pärast

ŠAMAAN ANU PAHKA jagab oma elu kuldreegleid

Igaühel meist on oma tõed, mille järgi me elame, kuid mõnikord leiame selle otsitud tarkusetera hoopis kellegi teise jutust. Seekord seadis oma elutõed ritta šamaan ja telesaate „Eesti selgeltnägijate tuleproov” võitja Anu Pahka ehk Anubis.

„Tee, mida teed, aga ära kellelegi kurja tee. Kõik see tuleb sulle kolmekordselt tagasi,” ütleb Wicca seadus, mida Anu kõige tõsisemalt elus järgib.

Ela nelja võimsa A-tähega:

ARMASTUS (usaldus, tõde, julgus, rõõm, tervis, energia, kirg, soojus, nauding, elujaatus). Andke endale andeks, et te seda varem ei teadnud. Armastage oma keha, ennast, hinge ja vaimu. Armastage ennast nii, nagu Kõiksus armastab meid, siis on teil jõudu armastada ka teisi.

ANDESTUS (mõistmine, arusaam, eneseusaldus, rahu, koostöö, aktsepteerimine). Kui palud endalt ausalt andeks, et oled teinud vea, ja ei süüdista selles kedagi, siis sa vabaned.

AUSTUS (julgus olla, vastutus, rõõm teise üle, mõtlemine, tervis). Tunneta ennast ja oma väärtusi. Ole see, kes sa tegelikult oled, julge olla sina ise ja austa läbi selle ka teisi, andes neile võimaluse mitte teeselda.

AUSUS Kui sa pole aus enda vastu, pole sa aus ka teiste vastu ja siis sa ei ela, vaid eksisteerid. Kui sa oled aus, siis sa ELAD ja väärid nelja suurt A-d.

Samuti soovin elada koos meid ümbritseva looduse ja stiihiatega:

Vesi – voolavus, puhtad mõtted, vabastamine

Tuli – armastus, soojus, kirg, päike

Õhk – looming, tõde, tuuled

Maa – tervis, vägi, maagia

 

Artikkel ilmus ajakirjas Buduaar mai-juuni 2018.