Reklaam sulgub sekundi pärast

ŠAMAAN EVALD paljastab saladuse: kuidas jõuda sisemise rahuni

„Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ lahingus alustas maagide, šamaanide ja nõidade seas võistlust ka hingemaalija Evald. 58-aastane mees jagab hea meelega esivanemate tarkusi ning õpetab ka seda, kuidas inimene saaks lõpuks jõuda sisemise rahuni, vahendab Uudised.ee

Evald Piirisild hingenimega Kotkasulg, on omaenda hingemaailma juba ammu leidnud. Reiki tehnikatega alustanud ja Indiaani laagrites rituaalidega jätkanud Evaldile on maailm järk-järgult avanenud. Kotkasulg viib läbi rännakuid maailma eri paikades, kus korjab teadmisi ja jagab neid hiljem inimesetele. 

Ent kuidas siis leida see sisemine rahu, mis muudab elukvaliteedi nauditavaks ning toob päikese ka kõige mustemasse päeva? 

Evald räägib, et kui sa tunned, et sinu hing on valu täis ja sa tunned, et sul on vaja vabadust, siis tuleks sellest eelkõige rääkida. "Rääkige oma hingevalust. Ärge jääge selle hingevaluga üksinda. Need hingevalud, mis teile haiget teevad, neist tuleb vabaneda, need tuleb maha jätta. Ärge kandke neid endaga kaasas. Alustame hommikut naeratades, oleme rõõmsad ja armastame iseennast ja seda, mis meie ümber on. Armastame ja hoiame oma lähedasi,"jagab šamaan soovitusi, kuidas inimene ise saab oma hingevalust vabaneda.

"Hing otsib rahu, aga rahu millest. On inimesi, kes rahu leidmiseks lähevad kirikusse, hakkavad usklikuks. On inimesi, kes hingerahu leidmiseks vahetavad oma elukohta, vahetavad karpelamu ja lähevad metsa, ostavad endale maja ja hakkavad seal oma hingerahu leidma. Et olla vaba sellest mürast, internetist. Need inimesed, kes lähevad maale elama, tõusevad koos päikesega. Neil ei ole kindlat kellaaega, elu on nende kell."

 


https://tvplay.tv3.ee/eesti-selgeltnagijate-tuleproov/samaan-evald-mis-on-hingerahu-ja-kuidas-seda-leida-10294824/