Reklaam sulgub sekundi pärast

SEE BEAUTY – see on täiuslike ilutoodete kodu

See Beauty on veebipood, mida võib nimetada kohaks, kus unistused saavad teoks. Selleks et olla jätkuvalt ja alati ilus, tulevad abiks erinevad iluhooldused, mida parimate toodetega teostada. Eelistades See Beauty’t, eelistad kvaliteeti. 

See Beauty on veebipood, mida võib nimetada kohaks, kus unistused saavad teoks. Selleks et olla jätkuvalt ja alati ilus, tulevad abiks erinevad iluhooldused, mida parimate toodetega teostada. Eelistades See Beauty’t, eelistad kvaliteeti. 

See Beauty asutajad on aastate jooksul proovinud sadu tooteid, kuid tänu oma peenele kriitikameelele ja perfektsionistlikkusele ei olnud pikka aega mitte ükski toode nende jaoks piisavalt hea. Ettevõte on oma koolituste ja toodete poolest väga populaarne ka Soomes. Koostööd tehakse maailmas tuntud Star Lash Academy’ga, viimase tooted on ka See Beauty valikus esindatud. Nüüdseks tehakse koostööd ka ripsmemaailmas tunnustatud brändiga Vivienne, kelle Henna SPA-d See Beauty ka pakub. Samuti on alates septembrist võimalik osaleda Vivienne Henna SPA koolitusel. Firma on oma valikuga esindatud messidel, kus avaneb suurepärane võimalus koolitajalt nii toodete kui nende kasutamise kohta nõu küsida. 

See Beauty tegusa juhtkonna eesmärgiks oli leida parimad tooted, mille kvaliteedi ja hinna suhe oleks paigas. Nüüdseks on leitud tooted, millest pikki aastaid unistati. See Beauty tunneb uhkust, et neil on au esitleda esimesena Eestis täiesti oma puhastusvahtu ripsmetele, mis eemaldab rasu ja meigijäägid. Viimasel ajal on olnud aktuaalseks probleemiks ebapiisavast hügieenist ja oma ripsmete ja eriti just ripsmepikenduste mittepuhastamisest tingitud haigus – blefariit ehk silma lauäärepõletik. Selleks et seda ebameeldivat haigust ära hoida, on oluline oma ripsmeid hooldada. Vahu näol on tegemist tootega, mis on õrn liimikinnitustele ja ei kahjusta pikendusi, vastupidi, pigem parandab nende püsivust. Toode on mõeldud kasutamiseks nii koduses kontekstis kui ka enne professionaalset hooldust. 

See Beauty tunneb uhkust, et neil on au esitleda esimesena Eestis täiesti oma puhastusvahtu ripsmetele.

Teine lausa kohustuslik toode on loodud eeskätt ripsmetehnikutele ja selleks on smart controller. Toode lihtsustab oluliselt volüümtutikute tegemist, mis ei lase neil nii lihtsalt kokku vajuda. Samuti kiirendab see liimi kuivamist ning aitab tööprotsessil kiiremini ja lihtsamalt kulgeda. Kuigi toode on turul üsna uus, on ta juba saanud klientidelt positiivset tagasisidet. 

Ilumaailma revolutsioon – kulmude toonimine unikaalse SPA tehnoloogia abil 

Tugev ja kontuurne kulmukaar on trend, mille järgi joondub terve ilumaailm. Ilusad kulmud raamivad nägu, peale kulmuhooldust on iga naine kui uus. Võimalusi oma kulmude hooldamiseks on väga palju erinevaid, kuid Henna Spa on oma valikutega olemasolevatest toodetest sammukese kaugemale läinud ning arendanud välja uue tehnoloogia. Hennaga toonimine aitab muuta kulmud väljendusrikkaks, varjata puudujääke ning ühtlasi kestab tulemus kaugem. Põhjuseid, miks Henna SPA-d eelistada, on palju. Tegu ei ole, nagu nime poolest eeldada võiks, sinu vanaema kosmeetikakapist pärineva hennaga, vaid tõeliselt suurejoonelise ilurevolutsiooniga, mille varamust võime leida seitse erinevat rikkalikku tooni. Tulemuseks on üle kahe nädala kestev, tattoo-efektiga kulmukaar. 

 

See Beauty tootevalikuga saad tutvuda SIIN.

Artikkel ilmus ajakirjas Buduaar september-oktoober 2016.