Reklaam sulgub sekundi pärast

SEE NAINE ON SEKSINUD üle 100 abielumehega: “Petmine võib päästa suhte!”

Kui 47-aastase Gweneth Lee abikaasa kümme aastat tagasi vähki suri, tegi naine oma edasise elu kohta väga omapärase otsuse. Nimelt tegi ta endale kohtinguportaali konto ning hakkas abielumeestega kohtamas käima, kirjutab Daily Mail.

Praegu finantsnõustajana töötav Gweneth tunnistas, et on seksinud üle saja abielumehega nende naiste teadmata. Ta arvab, et on "ideaalne lahendus" nendele meestele, kes oma abieluga rahul ei ole ning mõningatel juhtudel võib petmine lausa suhte päästa. Gweneth usub, et pooled naistest tegelikult teavad, et nende abikaasa neid petab, kuid soovivad mingil põhjusel selle teadmise ees silmad sulgeda.

"Ma tean väga hästi, et paljud mõistavad mind hukka selle eest, mida ma teen. Kuid ma ei kahetse seda, sest tean oma südames, et aitan paaridel koos püsida. Nii paljud abielud Suurbritannias on ohus, eriti keskealiste paaride puhul, kellel on lapsed," sõnas ta.

Londonis elav Gweneth on kümne aasta jooksul seksinud üle saja mehega. Mõned suhted on kestnud vaid paari kohtingu võrra, aga mõned koguni aastaid. Gweneth leiab mehi abielumeestele mõeldud kohtingulehekülgede kaudu. Suur osa lehekülje kasutajatest on ärimehed, kellel on perekond ja hea sissetulek.

Gweneth arvab, et aastate jooksul naiste seksiisu vaid raugeb ning seks kaob suhest ära. "Kellegi uuega seksimine võib suhtele vaid head teha. Petmine võib päästa abielu. See võtab surve ära neilt naistelt, kelle libiido on langenud ning nende mehed püsivad õnnelikuna," leidis ta.

Ta märgib, et otse loomulikult võib olukord olla ka vastupidine. "Loomulikult võib olukord olla ka selline, et hoopis mees ei taha seksi. Paljudel naistel on salasuhteid, samal ajal, kui mees on truu."