Reklaam sulgub sekundi pärast

SEE TÄHEMÄRK petab partnerit kõige suurema tõenäosusega

Kõik inimesed ei ole loodud kindlas suhtes olema ja kui see on looduse poolt nii seatud, siis muuta seda paraku ei saa. Leidub tähemärke, kellele sobib pigem vaba ja vallalise elu - suhtes olles kipub ta oma partnerit varem või hiljem petma, sest tema jaoks monogaamia ei toimi.


Kõik inimesed ei ole loodud kindlas suhtes olema ja kui see on looduse poolt nii seatud, siis muuta seda paraku ei saa. Leidub tähemärke, kellele sobib pigem vaba ja vallalise elu - suhtes olles kipub ta oma partnerit varem või hiljem petma, sest tema puhul monogaamia ei toimi.

Kuid milline tähemärk petab kõige suurema tõenäosusega? Relationship Rules portaali andmetel on selleks Amburi märgi all sündinud inimesed.

Vabadus on see üks ja ainus asi, mida Ambur tahab. Tema jaoks on suhtes olemine justkui puuris kükitamine ning seetõttu eelistab ta olla vaba.

Tõsi küll, kui Ambur armub, siis vannub ta oma kallimale igavesti truudust ja armastust, kuid järgmisel hetkel on suhtesse saabunud rutiin ja sellel hetkel saabub juba see hetk, mil ta ei vaata oma naist enam nii, nagu ta seda varem tegi.

Ambur tahab jahtida ja tunda suurt kirge, mille raugemisel läheb ta lihtsalt uutele jahimaadele.