Reklaam sulgub sekundi pärast

SEEBIOOPER EESTI MOODI: Brigitte Susanne Hundi uus peika on Beebilõusta kallima endine

Power Hit Radio saatejuht ja TV3 blogija Brigitte Susanne Hunt on tuntud oma ekstravagantse käitumise ning avameelsete ütluste poolest. Oma eraelu on naine aga pigem meedia eest varjatuna hoidnud ning ka oma uut kallimat ei soovinud ta pikka aega avalikkusele näidata. Weekend Festivalil võttis armastus aga Brigitte üle võimu ning ta tutvustas kõikidele oma uut silmarõõmu, kelleks on Saaremaalt pärit noormees Ron Nõmm. 

Tuli aga välja, et ühe vana on teise uus. Nimelt on Brigitte uue kallima näol tegu Beebilõusta südamedaami ehk Ingrid Männi endise peikaga. 

Kopli krahvinnana tuntud Ingrid läks räppar Beebilõustast 2016. aasta suvel suure tüliga lahku ning kaunitar nautis vahepeal mitmete teiste noormeeste seltsi. Üheks neist oli ka Ron Nõmm, kellega Ingrid figureeris Kanal2 telesaates "Telerahvas." Nüüdseks on Ron ja Ingrid jõudnud juba lahku minna ning naine on tagasi Beebilõusta hellas embuses.

Ron on vallutanud aga Brigitte südame ning tundub, et noorte õnn õitseb, sest hiljuti avaldas Brigitte sotsiaalmeedias kuulutuse, kus otsib suuremat korterit. Muuhulgas on Hunt ka selle aasta septembrikuus läbi viimas oma kampaaniat "Septembris seksin kolm korda päevas". Eelmisel aastal andis ta kampaaniale hoo sisse ekspeika Raunoga, sel korral saab voodirõõme maitsta juba Ron.