Reklaam sulgub sekundi pärast

SEKS JA MEHED: mis kell nad alati seksida tahavad ja miks?

Meeste jaoks on seks ammendamatu teema, millest ei saa üle ega ümber ning vahel võib tunduda, et nad millestki muust ei mõtlegi, kui ainult linade vahel püherdamisest. Teadlased tegid sel teemal põneva avastuse, kust selgub, mis kell kõik mehed alati seksida tahavad ja miks see nii on!


Meeste jaoks on seks ammendamatu teema, millest ei saa üle ega ümber ning vahel võib tunduda, et nad millestki muust ei mõtlegi kui ainult linade vahel püherdamisest. Teadlased tegid sel teemal põneva avastuse, kust selgub, mis kell kõik mehed alati seksida tahavad ja miks see nii on!

Nimelt selgub, et eranditult kõik mehed on seksiks alati valmis just hommikusel perioodil, mil nad üles ärkavad. Kuigi kell üheksa hommikul on meestel testosterooni tase lausa tipus, siis tegelikult avaldub selle mõju ka pisut varem ning pisut hiljem. 

See tähendab, et just hommikul pärast ärkamist tekib meestel tihtipeale lausa võitmatu seksiisu, ent testosterooni tase mõjutab neid ka mitmel muul moel - hommikusel perioodil on meestel rohkem energiat, neil on parem keskendumisvõime ja nad suudavad tegutseda efektiivsemalt ka teistel kellaaegadel.

Õhtul kella kuue paiku saavutab mehe testosterooni tase aga madalseisu ning suuri tegusid neilt sel kellaajal enam oodata ei tasu. Küll aga võiks mehega sel teemal vestelda, kui sa soovid teda mõjutada ja nõusse rääkida! Just sel ajal on nad kõige rahumeelsemad ja leplikumad ning ei jaksa vastu vaielda.

Allikas: Elite Daily