Reklaam sulgub sekundi pärast

SEKS PÄEVADE AJAL? Aga miks ka mitte!

Seks päevade ajal - oht või võimalus? Otse loomulikult võimalus! Paljusid hirmutab mõte seksist päevade ajal ja täiesti põhjusega - see võib olla üsna määriv, vaevarikas ja ka muidu pole sellel ajal kuus just kõige seksikam enesetunne. Kuid menstruatsioon ei takista siiski seksimist.

On mitmeid häid põhjuseid, miks ei tasuks nädal aega seksita olla: päevade ajal seksimisest saab väikese vahelduse igapäevaellu, orgasm leevendab valu ja menstruatsioon võib emaka kokkutõmmete tõttu varem lõppeda. Ajakiri Allure pani kirja näpunäiteid, kuidas päevade ajal seksimisest veelgi rohkem mõnu tunda.

1. Proovi

Kõike võiks proovida vähemalt korra. Kui sa pole päevade ajal seksinud, ei või sa ka teada, kas see meeldib sulle või mitte. Uue asja katsetamine võib olla põnev kogemus teile mõlemale ning eneselegi ootamatult võib see sulle meeldima hakata. Või siis ka mitte ning peale seda ei pea sa seda enam katsetama. Vähemalt tee proovi.

2. Võta seda kui libestit

Üks parim aspekte päevade ajal seksimise juures on see, et siis pole libestit vaja. Oled juba valmis märg ja libesti tuleb seksi juures vaid kasuks. Just sel põhjusel võib mõningate asendite proovimine just päevade ajal kergem olla. Ära siis lepi vaid ühe asendiga kõigest sel põhjusel, et ei soovi linasid määrida.

3. Tundke mõnu pikast eelmängust

Eelmäng võib just päevade ajal kõige kuumem olla. Menstruatsiooni ajal hormoonid möllavad ning orgasmi on kergem saada. Korralik eelmäng tugevdab ka orgasmi. Suuseks pole päevade ajal ehk kõige mõnusam mõte, kuid katsuda saab ka muid tundlikke paiku nagu näiteks nibusid, reite sisekülge ning kliitorit.

4. Marss duši alla!

Kui veri tekitab õõvastust, proovige seksida vannis või duši all. Vesi uhab kõik vere minema. "Räpane seks" võib olla peadpööritavalt kuum, kuid kui see tekitab sinus ebakindlust, on ehk parem duši alla armatsema suunduda. 

5. Asenditest parim on lusikas

Menstruatsiooni ajal on parim asend seksi nautimiseks lusikas. Lusikaga on lihtne reguleerida sügavust ja nurka, et seks oleks päevade ajal võimalikult nauditav.

6. Hoia tampoon sees

Kui te ei kavatse harrastada vaginaalseksi, hoia tampoon suu- või anaalseksi ajal sees. Tampoon põhjustab tupes natukene survet, mis muudab näiteks anaalseksi palju meeldivamaks.