Reklaam sulgub sekundi pärast

Seksi võimalikkusest rasedana

Rasedana peab mõned ekstreemsemad seks positsioonid lapse huvides natukeseks unustama. Paljud poosid muutuvad kõhuga naisele ka ebamugavaks ning raskeks. Seksist loobuma küll ei pea, on olemas ka turvalisemaid poose.

[email protected]

Rasedana peab mõned ekstreemsemad seks positsioonid lapse huvides natukeseks unustama. Paljud poosid muutuvad kõhuga naisele ka ebamugavaks ning raskeks. Seksist loobuma küll ei pea, on olemas ka turvalisemaid poose. Raseduse alguskuudel ei esine eriti probleeme erinevate poosidega, kuid kõhu kasvades tekivad ka probleemid.

Rasedatele kõige soovitavam seks positsioon on külili üksteise kaisus lamades. Sellist poosi võivad kasutada ka inimesed, kes on väsinud tülitsemast, kelle kord on all või peal olla. Külili üksteise kaisus seksida on ülimalt intiimne ja naisele turvaline.  Paljud rasedad ütlevad, et selline üksteise kaisus olev asend on väga naturaalne ja hea.  Paljud inimesed jäävad peale seksi sellises asendis ka magama. See positsioon on nii turvaline ja mõnus et nad uinuvadki nõndaviisi.

Niisiis, kuidas sellises positsioonis ikkagi seksida? Tavaliselt on mees naise seljataga ja hoiab teda enda kaisus.  Naine peab enda tagumiku veidi taha ja kõhu veidi ette lükkama, nii on tema vagiina peenisele kättesaadav. Mees libistab oma peenise tagantpoolt naise tuppe. See positsioon meenutab veidike â