Reklaam sulgub sekundi pärast

Seksika Megan Foxi stiilinipid

Mis on Megan Foxi seksikuse saladus? Avasta tema seitse moemärksõna ja saa teada!

Mis on Megan Foxi seksikuse saladus? Avasta tema seitse moemärksõna ja saa teada!

1. Powerdress
Jumalda oma keha ja rõhuta julgelt figuuri “paremaid palasid“. Megani kleit paljastab tema kena sääre ning sel on ka meelas “auguke“ küljel. Samuti on kleidi punane värv väljakutsuv ja rõhutab naise julgust olla seksikas.

2. Õrritav õlg
Alati ei pea seksikas kleit paljastama dekolteed või sääri – näiteks praegusel juhul piilub naise pika ja katva kleidi alt välja vaid päevitunud õlg. Selline väike “piilumine“ on maitsekalt sensuaalne ega jäta ülepingutatud muljet. See on see asümmeetriliste kleitide võlu!

3. Ehetega vunki juurde!
Megan õpetab, kuidas mustale kleidile värviliste ehetega sära juurde anda. Niisiis üks lihtsa lõikega tume kleit ning erinevad värvilised ehted annavad kokku juba mitu-mitu erinevat outfit’i. Lisaks kirevatele kaelakeedele ja kõrvarõngastele võib alati miksida sellise kleidi juurde rokilikud nahkkindad ning mängida erinevate kingatüüpidega.

4. Slouchy Sunday
Eesti keeles nimetaks seda stiili “mugavaks pühapäevaks“ – kombineerides omavahel katkised teksad, lohvaka särgi, laheda mütsilotu ja kõrge säärega saapad. Seda igati lihtsat ja mugavat outfit’i on kerge saavutada ning kõik alternatiivsed tooted on ka Eesti kaubanduses kenasti kättesaadavad.

5. Pesuinspiratsioon
Moemaailma viimase hooaja üheks suuremaks trendimärksõnaks on pesumood – ehk siis kleidid ja topid, mis kuuluksid rohkem hoopis magamistuppa. Megan Foxi kleidi esine on korsett, kuid selja tagant paljastaks see justkui rinnahoidja, mis tegelikult kleidi disaini juurde kuulub. Igatahes on see hea idee, mida ka ise lihtsate vahenditega teha saaks – võtta vana kleidike ning lisada sinna pesuelemente.

6. Seksikas roosa
Kui naisel on figuuri ja üks liibuv roosa kleit, siis võib absoluutselt kindel olla, et terve õhtu on kõik pilgud just temale suunatud. Seega väga lihtne nipp – kui tahad silma paista, on roosaga mööda panna võimatu. Muuga võiks jääda tagasihoidlikumaks – las kiharad langevad vabalt õlgadele ja meik olgu loomulik.

7. Kleit kui ehe
Mõne pidulikuma ürituse jaoks võib valida kleidi, mis ehteid juurde ei vajagi – näiteks nagu see Megani sädelevate detailidega valge langev kleidike. Ehete puudumise tõttu on kogu tähelepanu suunatud fantastilisele kleidile ning igasugused kulinad kõrvas ja kaelas ei riku vaadet. Samuti on eheteta teinekord poole kergem olla, kas pole?

 

Liisa Ennuste
Buduaar Shopping

[gallery ids="1957672,1957677,1957683,1957690,1957696,1957701,1957707"]