Reklaam sulgub sekundi pärast

SEKSISKANDAALI peategelane I.J. Zand: ma ei vägistanud neid

Eksmiss Laura Kõrgemäe sai hiljaaegu kaela karmi süüdistuse seoses noorte Eesti neidude kupeldamisega ning asjaga on seotud ka 71aastane Iraani päritolu ärimees I.J.Zand, kes väidetavalt tüdrukutele seksi eest raha maksis ning keda kõik kardavad. 

Eksmiss Laura Kõrgemäe sai hiljaaegu kaela karmi süüdistuse seoses noorte Eesti neiude kupeldamisega ning asjaga on seotud ka 71aastane Iraani päritolu ärimees I.J. Zand, kes väidetavalt tüdrukutele seksi eest raha maksis ning keda kõik kardavad. 

Erinevate allikate sõnul vahendas Laura noori tüdrukuid just I.J. Zandile, kellel on naiste vastu teatavasti suur nõrkus ning et raha ja mõjuvõimu tundub mehel enam kui piisavalt olevat, siis kasutab ta seda tüdrukute ligimeelitamiseks mugavalt ära.

Kui siiamaani kardetud ärimees avalikkusele midagi ei kommenteerinud, siis nüüd avas ta viimaks suu ning rääkis Eesti Ekspressiga

Zand tunnistab, et ta on naistekütt, kuid ta ei ole mitte kunagi sundinud ühtegi naist tegema midagi, mida nad teha ei taha ning seega ei ole ta kedagi ka vägistanud. Ka süüdistused seoses pedofiiliaga lükkab mees tagasi.