Reklaam sulgub sekundi pärast

Sel laupäeval: Eesti mehed vs vene mehed

Sulle meeldivad võitluskunst ja sportlikud mehed? Sel laupäeval 11.aprillil algusega kell 15.00 toimub Tallinna Spordihallis ajalooline karatevõistlus " Kümme kümne vastu".  Matśiga tähistatakse 30 aasta möödumist esimesest karatematśist Eestis. Võistlust austavad oma kohalolekuga kõik 30 aasta tagused võistlejad nii Tallinnast kui Moskvast. Võistlustel on 30 aasta tagust retrohõngu, nii reeglid kui võistluse kommenteerimine meenutab aastatetagust kahe riigi meeste mõõduvõttu. Võistlemas näeb  ühel tatamil 10 meest 10 vastu.

Sulle meeldivad võitluskunst ja sportlikud mehed?

Sel laupäeval 11.aprillil algusega kell 15.00 toimub Tallinna Spordihallis ajalooline karatevõistlus " Kümme kümne vastu".  Matśiga tähistatakse 30 aasta möödumist esimesest karatematśist Eestis. Võistlust austavad oma kohalolekuga kõik 30 aasta tagused võistlejad nii Tallinnast kui Moskvast. Võistlustel saad tunda ka retrohõngu, nii reeglid kui võistluse kommenteerimine meenutab 30 aasta tagust kahe riigi meeste mõõduvõttu. Võistlemas näeb  ühel tatamil 10 meest 10 vastu.

" Karateshow on kõikidele huvilistele tasuta ja oleme teinud kõik, et publikul oleks võimalikult põnev", räägib peakorraldaja Olav Kivirand.  "Erinevalt tavapärastest võistlustest ei asuistekohad kaugel tribüünidel, vaid otse tatami kõrval. "

 Ajakava:

15:00 – Võistluse pidulik avamine

15:30 – Matškohtumise esimne ring 10 kontra 10

16:30 – Vaheaeg, artistide esinemine ning 1980. aasta Tallinnfilmi lühifilmi karatest “Paljakäsi” näitamine

17:00 – Matškohtumise teine ring 10 kontra 10

18:00 – Tallinna ja Moskva sportlaste ning veteranide autasustamine

18:30 – Võistluste pidulik lõpetamine


Tule sõbrannaga või võta pere kaasa ja saa osa lahedast ja seksikast eesti ja vene meeste jõuproovist ning ela omadele kaasa.
Sissepääs on tasuta.