Reklaam sulgub sekundi pärast

SELENA GOMEZ paljastas tegeliku põhjuse, miks ta Justin Bieberi tagasi võttis

Selena Gomez ja Justin Bieber on vahelduva eduga olnud koos viimased seitse aastat ning vaatamata südamevalule, mida Justin oma käitumisega on Selenale põhjustanud, on nad tänase seisuga jälle paar. Kuid miks otsustas Selena taaskord Justiniga suhted üles soojendada?

Selena Gomez ja Justin Bieber on vahelduva eduga olnud koos viimased seitse aastat ning vaatamata südamevalule, mida Justin oma käitumisega on Selenale põhjustanud, on nad tänase seisuga jälle paar. Kuid miks otsustas Selena taas kord Justiniga suhted üles soojendada?

Selena ütles välismeediale antud intervjuus, et Justin on tema elus alati väga suurt rolli mänginud ning see ei muutu mitte kunagi. Küll aga on muutunud aeg ning täna ei ole Selena enam see, kes ta seitse aastat tagasi oli, mil ta alles 18aastane teismeline oli. Just siis sai suhe Justiniga alguse.

Selena tõdeb, et ta on alati Justinist hoolinud, isegi siis, kui Justin teda pettis ja talle haiget tegi ning täna ei sunni ta endale enam midagi peale. Kui see tundub õige, siis võibolla see ikka ongi määratud nii olema.