Reklaam sulgub sekundi pärast

SELGELTNÄGIJA ELENA KANDA numeroloogiline prognoos 08.-14.05

Head lugejad! Mul on hea meel, et saan teiega jagada oma teadmisi numeroloogiast ja astroloogiast, et teil oleks seeläbi võimalus oma elu suunata ja mõjutada. Maailmas on kõike üks ja kõik on omavahel seotud. Minu soovitused aitavad teil elada oma elu aktiivselt, et iga päev oleks võimalikult energeetiline, et teie tervis oleks parem, et teie areng õitseks.

Esmaspäev, 08.05

ÄRI JA RAHA
Tänasel päeval peaksite mõtlema sellele, mida olete minevikus valesti teinud ja teha sellest omad järeldused, mida võiksite nüüd teistmoodi teha. Kui te tunnete, et teid ümbritsevad inimesed, kes ei rahulda teie ootusi ja alandavad teid, siis võib täna juhtuda, et te otsustate nende inimeste mõju alt lahkuda. Täna on päev, kui tuleb üle vaadata igasugused lepingud ja teha neis vastavad parandused. Tänane päev soodustab suhete ja kontaktide õnnestumist, hea on täna lõpetada lepingud ja suhted, mis ei teeni teid enam, ja sulgeda firmad, mis ei täida teie ootusi. Rahaenergia on täna väga aktiivne. Päeva esimene pool soosib investeeringuid ja täna tasub ennast hellitada uute ostudega.

ARMASTUS JA TERVIS
Seksuaalne energia on täna väga aktiivne, mistõttu on ideaalne päev näidata välja oma armastust ja iha, kuid kindlasti ei ole hea päev alustada uusi suhteid. Hea päev on täna ravida haigeid kõrvu või minna hambaarstile. Ideaalne aeg on täna teha plastilisi operatsioone, füüsilist treeningut, jalutuskäike värskes õhus ja olla dieedil, et kaotada üleliigset kaalu.

* * *

Teisipäev, 09.05

Päeva sümbol: kaks toru

ÄRI JA RAHA
Väga hea päev, et otsida enda jaoks uut ja kasulikku infot, kuulake hoolega ka teiste nõuandeid. Väga kasulik on lugeda erinevaid artikleid või otsida erinevatest teadusväljaannetest teid huvitavat infot. Võimalik, et just täna leiate lõpuks just teie tuleviku jaoks midagi väga tähtsat. Üritage täna tõsiseid ülesandeid üksinda mitte lahendada, pigem kuulake kolleegide nõuandeid, kogemusi ja kompetentseid inimesi. Täna on väga hea päev otsimaks uusi partnereid ja uut tööd. Hea päev külastada konverentse, messe ja käia kohtumistel informatsiooni ja kogemuste vahetamiseks. Täna on kõik need väga kasulikud ja ei too teile just vähe sisse. Suhtuge rahasse täna väga alalhoidlikult, üritage igasuguste kulutuste osas olla arvestav. Igasugused ihad ja kõrvalekalded, mis teil on rahaga seoses tekkinud või tehtud, võivad panna teid pettumust tundma. 

ARMASTUS JA TERVIS 
Üritage täna oma egoismi mitte välja näidata ja üritage mitte olla väga nõudlik oma laste ja lähedaste suhtes. Täna peate ennast korralikult riietama, kuna võite väga kergelt külmetada. Täna on hea päev minna adenoidide operatsioonile. Toitke oma organismi vitamiinidega, sööge rohkem rohelist ja puuvilju. 

* * *

Kolmapäev, 10.05

Päeva sümbol: tulemadu

ÄRI JA RAHA
Tänasel päeval peaksite reguleerima ja tugevdama oma enesedistsipliini. Ärge laske laiskusel ja asjadel, mis tahavad teid teelt kõrvale viia, ennast segada. Jälgige oma emotsioone ja ihasid, kuna täna on väga kerge sattuda pettuse ohvriks või saada osa enesepettusest. Mõelge loogiliselt ja olge kindel selles, mida te tahate, ja ärge illusioonide ajel midagi ette võtke. Väga paljud inimesed tahavad oma kohustused täna teiste inimeste õlgadele asetada, seetõttu võivad ette tulla nii hingelised kui füüsilised traumad ja konfliktid. Ideaalne päev teha oste ja kulutusi.

ARMASTUS JA TERVIS
Täna ei ole hea päev uute tutvuste jaoks, kuna võite neis pettuda. Romantiline õhtusöök ja intiimne lähedus armsamaga võivad lahendada probleemid ja täita teid energiaga väga pikaks ajaks. Võimalik on, et täna nõuavad lapsed rohkem tähelepanu ja võivad koolis saada halvemaid tulemusi, mis ei ole teile ootuspärased, samuti võivad lapsed täna olla kapriissed. Pange end täna korralikult riidesse, kuna organism on natuke nõrgem ning võite kergelt külmetuda. Täna on hea päev minna adenoidide operatsioonile. Toitke oma organismi vitamiinidega, sööge rohkem rohelist ja puuvilju.

* * *

Neljapäev, 11.05

Päeva sümbol: liblikas

ÄRI JA RAHA
Täna tuleb väga hea päev firmadele, mis töötavad koristus- ja teenindusvaldkonnas. Samuti on täna hea päev alustada koristuse ja puhastusega, mida te olete juba ammu planeerinud, nii oma tehases, kontoris kui kodus. Looge tasakaal enda sisemuses ja enda ümber. Hoiduge konfliktidest, riidudest ja karjumistest, näidake välja vaoshoitust ja olge teid ümbritsevate inimeste suhtes tasakaalukas. Suruge täna alla oma ambitsioonid! Päev ei ole hea suurteks kulutusteks, täna tasub raha kulutada ainult nende asjade peale, mida te tõeliselt vajate. Hoidke oma rahaasjad kontrolli all!  

ARMASTUS JA TERVIS
Täna on hea päev teha jalutuskäike värskes õhus, samuti erinevaid füüsilisi harjutusi. Täna on võimalik emotsionaalne tasakaalutus, mis võib kaasa tuua agressiivseid tegusid ja käitumist. Väga hea oleks tänane päev veeta oma perega. Ei ole hea päev kosmeetilisteks protseduurideks ei näonaha ega keha jaoks, kuid võtke aega massaažiks. Lülitage oma menüüst välja jahutooted, väga hea on täna süüa mereande. 

* * *

Reede, 12.05

Päeva sümbol: viinamarjakobar

ÄRI JA RAHA
Tänane päev on väga hea uute ideede ja projektide jaoks, kuid täna ei tohiks teha ühtegi lõplikku otsust. Väga paljud plaanid, mis on täna tehtud, vajavad tulevikus korrektuure. Parem võtke täna aega läbirääkimisteks, koosolekuteks ja oma projektide planeerimiseks. Külluslik päev loomingulistele inimestele – töö tänasel päeval on teie jaoks täis uusi ideid ja nägemusi. Teil on kerge oma ülesandeid täita ning need ei nõua erilisi pingutusi. Täna on hea raisata raha oma pere peale ja realiseerida oma loomingulisi ideid. 

ARMASTUS JA TERVIS
Täna on väga hea päev olla üksi ning arendada oma loomingulisi külgi. Samuti on hea veeta aega oma pere keskel – näidake välja tähelepanu, hellust ja et olete sõltuv oma suhetest lastega, et lapsed tunneksid, et nad on teie jaoks vajalikud. Lapsed on täna väga vastuvõtlikud ja eriti just tunnete suhtes. Halb päev on täna kosmeetilisteks protseduurideks, hea päev on täna füüsilisteks harjutusteks, eriti just keha keskkoha treenimiseks. Planeerige oma aega ka lõõgastava massaaži jaoks. Lülitage oma menüüst välja jahu, väga kasulik on täna süüa mereande.  

Laupäev, 13.05

Päeva sümbol: ahv

ÄRI JA RAHA
Tänane päev on sotsiaalselt väga ohtlik – see on täis intriige, mahhinatsioone ja pettusi. Päeva esimene pool tuleb väga raske, väga paljud inimesed tunnevad ennast täna ebatasakaalukalt ja ei saa oma emotsioonidega hakkama. Inimesed on täna negatiivsed oma kõige hullemates iseloomujoontes ning näitavad agressiivsust välja täiesti mõttetutes situatsioonides. Ka partnerite puhul, kes on teie jaoks väga tähtsad ja lootustandvad, ärge samuti oma emotsioone välja näidake, vaoshoitus on täna tarkuse võti. Selleks, et lõpetada päev ilma suurte draamadeta, peaksite täna käituma nagu diplomaat – olge kannatlik, tähelepanelik ja rahulik.

ARMASTUS JA TERVIS
Seksuaalne energia on täna oma aktiivsusega ummikusse jooksnud. Partnerid võivad täna liiga nõudlikud ja agressiivsed olla, mis võib teid viia riidude ja konfliktideni. Hea oleks täna aega veeta üksinda ja natuke järele mõelda. Täna ei tasu ennast füüsiliselt väga raskelt koormata. Võimalusel lülitage oma menüüst välja piprased ja soolased toidud, kasulikud on täna piima- ja hapupiimatooted.  

* * *

Pühapäev, 14.05

Päeva sümbol: ahv

ÄRI JA RAHA
Täna jätkuvad eelmise päeva tendentsid. Harmoonia puudumisel võivad ilmneda agressiivsed käitumisviisid ja ootamatud probleemid, samuti võivad täna tekkida konfliktid kolleegide ning partneritega. Väga halb päev on täna läbirääkimisteks ja otsusteks. Ärge üritage lahendada probleeme käigu pealt, täna on kõige parem otsustada tähtsaid asju rahulikus keskkonnas. Olge diplomaatiline ja ärge andke oma emotsioonidele võimalusi. Raha suhtes tasub täna olla ettevaatlik, enne igasuguseid rahalisi kulutusi mõelge kõik poolt- ja vastuargumendid hoolikalt läbi. 

ARMASTUS JA TERVIS
Täna võivad lapsed teie tähelepanu suhtes eriti nõudlikud olla, seepärast üritage siis nende suhtes tähelepanelikum olla ja loovutage neile rohkem aega, et te tulevikuks ei kahetseks, et olete mingid võimalused mööda lasknud. Täna ei tasu ennast füüsiliselt väga raskelt koormata. Võimalusel lülitage oma menüüst välja suitsutatud, piprased ja soolased toidud, kasulikud on täna piima- ja hapupiimatooted.

Buduaarile Elena Kandalt