Reklaam sulgub sekundi pärast

SELGELTNÄGIJA ELENA KANDA numeroloogiline prognoos 17.-23.04

Head lugejad! Mul on hea meel, et saan teiega jagada oma teadmisi numeroloogiast ja astroloogiast, et teil oleks seeläbi võimalus oma elu suunata ja mõjutada. Maailmas on kõike üks ja kõik on omavahel seotud. Minu soovitused aitavad teil elada oma elu aktiivselt, et iga päev oleks võimalikult energeetiline, et teie tervis oleks parem, et teie areng õitseks.

Esmaspäev, 17.04

Päeva sümbol: hobune, karjahobune

ÄRI JA RAHA
Tänane päev paneb teid professionaalsel tasemel proovile – kui te olete oma ala proff, tuleb see päev teile väga kerge, kui teie teadmistest ja tarkusest aga ei piisa, tuleb päev teie jaoks väga raske. Võimalik, et tekib soov vahetada tööd või isegi eriala. Sellisel juhul tegutsege ja ärge viivitage, viige oma tänase päeva plaanid võimalusel konkreetse tulemuseni. Kõike, mida te saate täna ära teha, ärge lükake homse peale. Täna on väga kasulik minna reisile ja luua suhteid uute partneritega. Väga hea on täna pöörduda avalike ja poliitiliste organisatsioonide ning ülemuste poole. Väga hea päev on teha oste ja soetada asju, mida olete juba ammu tahtnud ja planeerinud, näiteks kõik kulutused, mis on seotud puhkuse või remondiga.

ARMASTUS JA TERVIS
Täna on soovituslik olla tähelepanelik oma südame suhtes – olge heasüdamlik ja tähelepanelik kõikide oma lähedaste suhtes ja täitke oma süda soojade tunnetega. Selline soojus võib kinkida teile rahulolu ja intiimsust inimestega, kes on teie jaoks kallid. Ärge koormake täna oma põlvi ja neerusid. Täna on kasulik süüa piimatooteid, kuid ärge sööge täna kiirtoite ning ärge jooge gaseeritud jooke ja kohvi. 

* * *

Teisipäev, 18.04 

Päeva sümbol: tabalukk

ÄRI JA RAHA
Tänane päev on elutarkuse ja arengu päev – just täna on teile antud võimalused ennast väga edukalt arendada. Väga hea on täna saada uusi teadmisi ja õppida, arendada ennast oma töös, uurida ajalugu ja traditsioone. Kui te otsite täna mingit kindalt infot ja uurite arhiive, saate teada midagi väga tähtsat ja kasulikku. Ideaalne päev on arendada ennast ka igasugustes hobides või rahvuslikes asjades. Täna võib juhtuda, et inimestele, kellel on ammu olnud mõte, et nad tahaks oma tegevusala muuta, võivad tulla huvitavad pakkumised, kus on võimalik saada palju uusi kogemusi. Täna võite kulutada raha asjade peale, mis on seotud teie teadmistega.

ARMASTUS JA TERVIS
Väga hea oleks päeva teisel poolel lubada endale ja oma partnerile üks romantiline puhkus, nt lõõgastumine spaas, romantiline reis vmt. Olge hästi tähelepanelik oma laste suhtes ja laste arendamisega seoses. Väga hea päev on täna minna lastega loomaaeda, muuseumisse, ajaloolistesse kohtadesse või võtta koos ette mänge, mis arendavad nende teadmisi. Ärge koormake täna oma põlvi ja neerusid, ärge minge täna hambaarstile. Sööge täna piima- ja kalatooteid. 

* * *

Kolmapäev, 19.04

Päeva sümbol: krokodill

ÄRI JA RAHA
Täna ei ole soovitav alla kirjutada lepinguid, kuna suur on tõenäosus, et tekivad vead. Ärge andke täna ka lubadusi, kuna neid ei ole võimalik täita lubatud aja jooksul. Plaanidelt ja tegevustelt ärge oodake täna ideaalseid tulemusi, asjad ei pruugi täna minna plaanipäraselt ja võimalik, et peate need uuesti läbi mõtlema. Ärge alustage täna ühegi uue projektiga, parem on viia ellu midagi sellist, mida on juba ammu alustatud ja mis on juba ammu läbi mõeldud. Jälgige oma tundeid ja mõtteid! Ärge avaldage täna oma plaane teistele inimestele, see võib esile kutsuda kadedust ja vaidlusi. Täna võivad inimestel võimenduda igasugused soovid kaklusteks ja avantüürideks. Väga hea päev on täna kulutada raha ja osta asju, mis teevad teid tervemaks. Samuti on täna soositud kõik kulutused, mis on seotud remondi ja ehitusega, lisaks on täna hea päev osta omale uus elamine, aga see peab olema eelnevalt läbi mõeldud.

ARMASTUS JA TERVIS
Väga hea päev veeta täna aega üksi iseendaga. Suhetes pereliikmetega võivad täna esile kerkida konfliktid. Kõige parem oleks, kui kõik pereliikmed tegeleks oma asjadega ja ei segaks üksteist. Samuti ei ole kõige parem päev intiimseks läheduseks, kuna on võimalik, et te lihtsalt ei suuda üksteisele piisavalt pakkuda. Olge täna oma lastega suheldes vaoshoitud, nad võivad täna olla kapriissed ja ärritunud, samuti on neil õppimine täna raskendatud. Väga kasulikud on täna veeprotseduurid, näiteks saun, bassein, ka massaaž. Hoidke täna oma südame-veresoonkonda. Täna on väga kasulik süüa suvikõrvitsat, maisi, erinevaid salateid. 

* * *

Neljapäev, 20.04

Päeva sümbol: karu

ÄRI JA RAHA
Väga edukas päev inimestele, kellel on liidri iseloomujooned. Uued projektid, mis on täna loodud, omavad suurt potentsiaali ja edu, kuid tähtis on siinkohal meeles pidada, et ärge oma partnereid ja konkurente väga tugevalt suruge. Väga paljudel inimestel aktiveeruvad täna nii ambitsioonid, enesearmastus kui ka eneseuhkus ja selle tõttu on võimalikud tülid ning väljaütlemised. Täna võivad inimesed kergesti endast välja minna, vältige vaidlusi ja konflikte nii tööl kui kodus. Ärge näidake enda poolt välja jõhkrust teiste inimestega suheldes, parem realiseerige oma aktiivsed tunded ja emotsioonid loomingulisi töid tehes. Päev ei ole hea tehnika ja kallite tehniliste vahendite ostmiseks. Kui teile täna midagi peale üritatakse suruda, siis loobuge. 

ARMASTUS JA TERVIS
Täna on seksuaalne energia faasis, kus osal inimestel on see on olemas, kuid osal ei ole, mistõttu on osal suur soov seksuaalse naudingu järele, aga osal on mõtted hoopis mujal ning seetõttu tasuks ennast mitte peale suruda, olla oma teise poole suhtes arvestav ja paindlik. Raske päev üksikutele inimestele, neil tasub täna tegeleda asjadega, mis viiks mõtted eemale. Täna on kasulikud kõik veeprotseduurid, saun, massaaž. Hoidke oma südame- ja veresoonkonda. Sööge täna suvikõrvitsat, maisi, erinevaid salateid. 

* * *

Reede, 21.04

Päeva sümbol: kilpkonn

ÄRI JA RAHA
Väga hea päev otsida vastuseid igasugustele küsimustele, mis on teid ammu vaevanud. Hea päev kauplemiseks, kontori kolimiseks. Samuti on täna edukad kõik läbirääkimised, et sõlmida pikaajalisi lepinguid, kuid need peaks olema aeglaselt ja väga metoodiliselt läbi töötatud ning hoolikalt kontrollitud. Parem, kui seda oleks tehtud pigem mitu korda ja koostöös mitme juristiga. Päev tuleb väga edukas inimestele, kes on enesekindlad ja edasipüüdlikud ning ei karda võtta vastutust.

ARMASTUS JA TERVIS
Üksikutel inimestel on täna selline tunne, et nad võiksid täna kohata oma elu armastust. Minge mõnda kohta, mis on teie jaoks huvitav, näiteks muuseumisse, näitusele, galeriisse, seminarile. Väga kasulik on täna nii hinge kui kehaga puhata ning unustada kõik tööasjad. Leidke aega lõõgastumiseks, minge spaasse, sauna, võtke ürdi- ja mullivanni. Väga kasulik on täna teha füüsilisi harjutusi. Ärge koormake oma silmi, väga kehv päev on pea ja veresoontega seotud operatsioonideks ning pimesoole eemaldamiseks. 

* * *

Laupäev, 22.04

Päeva sümbol: mülgas

ÄRI JA RAHA
Ärge andke täna suuri lubadusi, kuna need lubadused võivad osutuda tühjadeks lubadusteks. Teid võidakse täna tühjaks varastada, kusjuures vargus võib olla nii füüsiline kui intellektuaalne. Ärge usaldage täna oma plaane teistele inimestele, kuna teid võib täna tõmmata inimeste poole, kellel on halvad kavatsused. Hoiduge kuulujuttudest ning hoidke oma emotsioonid kontrolli all. Looge end ümbritsevatele inimestele ainult positiivset energiat. Negatiivne energia ja negatiivsed sõnad võivad hakata teid ennast mõjutama. Täna tekib inimestel suur soov saada suurt kasumit. Olge väga tähelepanelik asjaajamisel. Tunnete täna väga suurt riski, et teid petetakse või et saate praagi või defektiga toote. Ärge tehke enda jaoks kahjulikke tehinguid – kui riskite, võite oma ostu pärast kahetseda. 

ARMASTUS JA TERVIS
Täna hakkavad mõned teie pereliikmed teilt palju tähelepanu nõudma, seega olge oma lähedaste ja armastatute suhtes tähelepanelik. Kui täna esinevad teie kooselus konfliktid, siis on see märk sellest, et teie suhtes on juba ammu probleemid ja ebakõlad ning tunnete jahenemine ühel partneritest. Täna on koormatud neerud ja seetõttu tasub hoiduda liigse vedeliku joomisest, eriti alkoholist. Väga suur võimalus, et tekib allergiline reaktsioon. Ärge sööge täna liha, jahutooteid ja magusat. 

* * *

Pühapäev, 23.04

Päeva sümbol: kolmiksarv

ÄRI JA RAHA
Täna on väga hea päev viia ellu asju, mis on teil varem tegemata jäänud. Kui te olete juba pikka aega toonud välja ideid, mis on teistele tundunud mõttetud, siis on väga õige aeg neid praegu realiseerida – täna on õnnistatud päev neid korda saata. Väga hea päev teha tiimi- ja kollektiivseid töid. Ei ole väga hea periood suurteks kulutusteks. Rõõmu toovad ainult need kulutused, mis on mõeldud pere ja kõige vajaliku jaoks või loomingulisuse arendamiseks. 

ARMASTUS JA TERVIS
Võite täna sattuda konfliktsesse situatsiooni, eriti on see võimalus nendel, kelle tunded oma partneri vastu ei ole ehtsad. Kui te olete juba pikka aega tahtnud lahutada, aga ei ole seda veel ette võtnud, siis nüüd on hea aeg tõsiseks jutuajamiseks oma partneriga. Võtke ennast kokku! Osal inimestel võib täna tekkida depressioon igasuguste hirmudega seoses. Olge täna hästi tähelepanelik oma vanavanemate ja nende inimeste suhtes, kes on teie ümber eakad, viige nende mõtted eemale negatiivsetelt tunnetelt. Täna on koormatud neerud ja seetõttu tasub hoiduda liigse vedeliku joomisest, eriti alkoholist. Väga suur võimalus, et tekib allergiline reaktsioon. Väga kasulik on täna süüa mereande, kuid ärge sööge täna liha, jahutooteid ja magusat.

Buduaarile Elena Kanda