Reklaam sulgub sekundi pärast

SELGELTNÄGIJA ELENA KANDA numeroloogiline prognoos 19.-25.06 Viimane enne suvepuhkust!

Head lugejad! Mul on hea meel, et saan teiega jagada oma teadmisi numeroloogiast ja astroloogiast, et teil oleks seeläbi võimalus oma elu suunata ja mõjutada. Maailmas on kõike üks ja kõik on omavahel seotud. Minu soovitused aitavad teil elada oma elu aktiivselt, et iga päev oleks võimalikult energeetiline, et teie tervis oleks parem, et teie areng õitseks.

Esmaspäev, 19.06

Päeva sümbol: kilpkonn

ÄRI JA RAHA
Väga hea päev otsida vastuseid oma küsimustele, mis on teid juba pikemat aega vaevanud. Samuti on täna hea päev kaubanduseks. Edukad on ka läbirääkimised pikaajaliste lepingute sõlmimiseks, kuid pange tähele, et lepingud oleks väga detailselt läbi räägitud, metoodiliselt ja põhjalikult kaalutud. Hea oleks, kui seda ei oleks tehtud mitte ainult üks kord ja ühe inimese poolt, vaid koostöös mitme juristiga. Kui teete täna vea, siis võib selle vea parandamine võtta väga kaua aega. Samamoodi on täna hea päev hagi kohtusse andmiseks. Täna tasub olla väga tähelepanelik oma sõnadega, seega ärge täna mitte kedagi solvake, kuna täna ei lähe see mitte lihtsalt inimeste südamesse, vaid tekitab neis soovi teile kätte maksta. Rahaenergia on täna väga aktiivne, hea päev teha suuri oste. 

ARMASTUS JA TERVIS
Seksuaalne energia ei ole täna aktiivne. Hea päev veeta see oma pere keskel, kohtuda sõprade ja sugulaste, mõttekaaslaste või uute tuttavatega. Päev on hea mõtlemiseks ja meditatsiooniks. Kaitske täna oma nägemist ja ärge oma silmi koormake, muidu võib see viia haiguseni. Hoidke ka oma närvisüsteemi ja ärge ennast üle koormake. Ärge tarbige täna kohvi, energiajooke ja alkoholi. Täna on halb minna peaga seotud operatsioonidele ja protseduuridele, näo plastilisele operatsioonile ja eemaldada hambaid. Ideaalne päev minna silmaarstile ja valida prille. 

* * *

Teisipäev, 20.06

Päeva sümbol: mülgas

ÄRI JA RAHA
Võimalusel hoiduge täna aktiivsest füüsilisest tegevusest, et mitte oma energiat raisata. Ärge tehke täna suuri plaane, ärge ületage oma võimeid, ärge andke suuri lubadusi, kuna need lubadused võivad olla tühised. Võite täna sattuda varguse ohvriks ja varastada võidakse nii olmeasju kui teie intellektuaalset vara. Ärge avaldage täna oma ideid teistele inimestele, kuna täna võivad inimesed teie poole pöörduda mitte just kõige paremate kavatsustega. Väga halb päev teha suuri kulutusi ja investeeringuid. Tunnete suurt riski saada petetud või saada defektiga tooteid. Ärge minge täna „heade” pakkumiste lõksu, kui riskite, võite seda pärast kahetseda. 

ARMASTUS JA TERVIS
Täna on väga hea päev kohtuda oma armsamate ja lähedastega hubases õhkkonnas. Seksuaalne energia on täna väga aktiivne, seega on väga hea päev lõõgastumiseks. Hoidke end tuuletõmbuse eest, et mitte oma kesknärvisüsteemi külmetada. Täna on väga õrnad kurk, häälepaelad, kõrvad. Hea päev minna günekoloogi juurde. Hea päev alustada dieeti, kuid ärge jätke ennast nälga. 

* * *

Kolmapäev, 21.06

Päeva sümbol: kolmikhark

ÄRI JA RAHA
Päev on lootusrikas, et aidata inimesi ja saada uusi teadmisi. Kui te olete mingil ajal ideid välja käinud ja teistele inimestele on need hullumeelsed tundunud, siis täna on kõige parem aeg neid ideid realiseerida. Ideaalne päev igasugusteks uuteks asjadeks ja ka igasugusteks kollektiivseteks töödeks. Väga hea on täna pöörduda linnavalitsuse, avaliku teenistuse, konsultatsioonibüroode poole, et saada oma küsimustele vastuseid. Väga hea päev viia lõpuni kõik lõpetamata tegevused ja asjad. Rahaenergia on täna aktiivne, kuid ei ole hea aeg suurteks kulutusteks. Rõõmustage end kulutustega, mis on tehtud pere jaoks ja mis on hädavajalikud. Arendage täna oma loomingulist potentsiaali. 

ARMASTUS JA TERVIS
Täna on väga raske olla üksinda, sellepärast veetke see päev seltskonnas. Seksuaalne energia on täna aktiivne, seetõttu on hea päev kohtinguteks ja intiimseks läheduseks. Pöörake täna tähelepanu oma teisele poolele. Väga hea päev veeta romantiline õhtu hea söögi, küünalde ja elava tulega. Hoidke end tuuletõmbuse eest, et mitte oma kesknärvisüsteemi külmetada. Täna on väga õrnad kurk, häälepaelad, kõrvad. 

* * *

Neljapäev, 22.06

Päeva sümbol: lootos

ÄRI JA RAHA
Ideaalne päev planeerida oma tegevusi ja tulevikku kas järgnevaks kuuks või isegi aastaks. Õnn ja edu saadab kõiki plaane, mis täna on tehtud, ja nende realiseerimiseks ei ole teil vaja raisata ei närve ega materiaalseid ressursse. Ideaalne päev alustada remonti, sõita uude elukohta või luua oma tuleviku maja projekt. Hea aeg tulla välja kriisist või konfliktist ja seda mitte alati teistega, vaid ka iseendaga. Hea aeg saada korda oma isiklik elu ja iseennast tundma õppida. Minge loodusesse ja lülitage ennast välja, olge vaikuses ja mediteerige.

ARMASTUS JA TERVIS
Peresituatsioonides on ennast täna väga raske väljendada, võimalikud on konfliktsed olukorrad ja arvete klaarimised. Ärge olge oma laste ja lähedastega täna liiga nõudlik, selle asemel näidake välja armastust ja hoolivust, et suhted paremaks muuta. Veetke rohkem aega vabas õhus ning õhutage sagedamini ruume. Väga tundlikud on täna kopsud. Inimesed, kes suitsetavad, võiksid täna vähem suitsetada või sellest üldse loobuda. Ärge koormake ennast füüsiliselt raskete tegevustega, eriti oma käsi ja õlgu. Väga halb päev hingamisorganitega seotud operatsioonideks.  

* * *

Reede, 23.06

Päeva sümbol: kaheksajalg

ÄRI JA RAHA
Tänane päev ei ole mitte ainult psühholoogiliselt ja emotsionaalset raske, vaid ka väga traumaderohke. Ärge planeerige täna uusi asju, parem on viia lõpuni juba alustatud asjad ja jõuda oma tegevustes lõpptulemuseni. Üritage veeta tänane päev rahus, võimalusel rutiinset tööd tehes. Jälgige oma emotsioone, ärge laskuge depressiooni ja kurbusesse. Igasugused ostud lükake täna edasi. 

ARMASTUS JA TERVIS 
Täna on see päev, kui kõik negatiivne energia, mis teie sisse on läinud, tuleb välja solvumise, pisarate ja kapriiside näol. Seksuaalne energia ei ole täna just oma haripunktis ja seetõttu ei too see mitte kõigile naudingut ja kasu. Parem on täna mitte sõlmida uusi tutvusi, eriti romantilisi, pole ka hea abielluda. Viibige täna võimalikult palju õues ning tuulutage ruume. Ideaalne päev alustada kodus koristust ja suurpuhastust. Väga tundlikud on täna kopsud. Inimesed, kes suitsetavad, võiksid täna vähem suitsetada või sellest üldse loobuda. Ärge koormake ennast füüsiliselt raskete tegevustega, eriti oma käsi ja õlgu. Väga halb päev hingamisorganitega seotud operatsioonideks.  

* * *

Laupäev, 24.06

Päeva sümbol: lamp

ÄRI JA RAHA
Tänane päev on ideaalne oma tuleviku planeerimiseks ja unistuste elluviimiseks. Kõik tänased plaanid, mõtted ja ideed omavad teie elus tulevikus väga suurt mõju. Unistuste puhul on eriti oluline, et te ei looks enda ümber negatiivset energiat, kuna see võib teid tulevikus kahjustada. Ärge kasutage täna elus ega äris valesid võtteid, üritage täna mitte petta ja ärge minge kaotuse suunas. Samamoodi ei tasuks täna nõustuda igasuguste pettuslike pakkumistega ja mitte lasta ennast ära rääkida. Ärge püüdke täna kerget raha, vaid valige kõige õigem lähenemine. Uued lähenemised võivad teil aidata saavutada läbimõeldud plaane. Kui teie tegevused ei lähe täna kõige paremini, siis ärge ennast selleks sundige. Suruge täna alla oma finantsilised nõudmised, et mitte kadedust ja õelust tekitada. Väga halb päev laenu võtmiseks ja krediitidega sidumiseks. 

ARMASTUS JA TERVIS
Täna on võimalikud järsud emotsionaalsed väljaütlemised, mis on suunatud armastuse ja seksuaalpartneri otsimisele. Ka uued tutvused ei too täna pikemaajalist rahuldust, suhted võivad kujuneda raskeks ja lühikeseks. Parem on veeta tänane päev perega, arutledes oma pere tuleviku üle. Parim aeg puhastada oma organismi. Hea päev jalgade ja põlvedega seotud operatsioonideks, samuti hambaarsti külastamiseks.   

* * *

Pühapäev, 25.06

Päeva sümbol: ükssarvik

ÄRI JA RAHA
Ärge jagage täna teistele inimestele oma uusi ideid ja plaane, kuna päeva energia võimendab inimestes selliseid emotsioone nagu kadedus ja ahnus. Samuti on väga halb päev uue ettevõtte loomiseks, uute asjadega alustamiseks, tähtsate paberite koostamiseks, eriti kui need on tehtud kellegagi koostöös, kuna päeva energia võib ka partnerite vahel kadedust ja ahnust tekitada. Ärge usaldage täna oma partnereid kinnisilmi, olge ettevaatlik. Mida vähem oma kolleegidega kontakteerute ja neile oma ideedest ja plaanidest räägite, seda suurema tõenäosusega oma unistused saavutate. Ärge minge konflikti ja ärge laske tekkida sellistel tunnetel nagu hirm ja ärritus, kuna need ei too teile mitte midagi head, vaid viivad hoopis suluseisu ja keerutavad teid veel rohkem segadusse. Väga hea päev ostudeks, mida ammu olete planeerinud. 

ARMASTUS JA TERVIS
Täna toob erilist rõõmu intiimne lähedus, seepärast ärge laske seda võimalust mööda, kuna seksuaalne energia on täna kõrgpunktis. Üritage täna olla mitte väga nõudlik ja ärge oma lähedastele väga palju pretensioone esitage. Üritage ennast erinevate asjadega rakendada, tegelege oma hobidega. Parim aeg puhastada oma organismi. Hea päev jalgade ja põlvedega seotud operatsioonideks, samuti hambaarsti külastamiseks.  

Buduaarile Elena Kandalt. Järgmine numeroloogiline prognoos ilmub augustikuus. Kaunist suve!