Reklaam sulgub sekundi pärast

SELGELTNÄGIJA ELENA KANDA numeroloogiline prognoos 20.-26.03

Head lugejad! Mul on hea meel, et saan teiega jagada oma teadmisi numeroloogiast ja astroloogiast, et teil oleks seeläbi võimalus oma elu suunata ja mõjutada. Maailmas on kõike üks ja kõik on omavahel seotud. Minu soovitused aitavad teil elada oma elu aktiivselt, et iga päev oleks võimalikult energeetiline, et teie tervis oleks parem, et teie areng õitseks.

Esmaspäev, 20.03

Päeva sümbol: kuldne võti

RAHA JA ÄRI
Päev on täis elutarkust ja tootlikkust. Hea päev õppimiseks, enesearenguks, analüüsideks ja igasuguse kasuliku info otsimiseks – üritage täna võimalikult palju uut informatsiooni hankida. Ideaalne päev oma hobide arendamiseks. Inimesed, kes soovivad muuta oma töötingimusi, saavad täna ootamatult häid pakkumisi uuele tööle, kus on võimalik omandada väga palju uusi kogemusi. Siinjuures pidage meeles, et isegi halb kogemus on kogemus. Kui ka teil täna nii peaks minema, siis ärge kurvastage ega kaotage enesekindlust, võtke sellest võimalikult palju õppust. Kõige tähtsam on mõelda, miks teile selline kogemus saadeti.

Rahaenergia on täna väga aktiivne, kuid kuni 15. aprillini ei ole soovitav raisata suuri summasid ehete ja juveelide peale, samuti kosmeetika ja koduse interjööri peale. Ärge kulutage ka oma kontori tarbeks.

ARMASTUS JA PERE
Hea päev veeta aega pere keskel. Täna on kasulik suunata oma tähelepanu lastele. Kuna tänast päeva saadab õitseng, siis on hea alustada kasulike tegevustega. Hea päev meditatsiooni, koolituste, traditsioonide elluviimiseks ja jätkamiseks. Samuti on täna hea päev tõde teada saada. Seksuaalne energia ei ole täna aktiivne, päev on sobiv veetmaks aega meeldivate tunnete ja emotsioonidega.

TERVIS JA TOITUMINE
Ärge tehke täna tugevat füüsilist trenni ega raisake palju emotsionaalset energiat. Hoidke täna oma jalgu, ärge tehke täna oma jalgadele treeningute või jalutuskäikudega liiga. Hoidke ka neerusid, maksa. Täna on sobilik süüa taimetoite ja palju vitamiine. 

* * *

Teisipäev, 21.03

ÄRI JA RAHA
Inimesed on täna negatiivse energiaga. Raske päev, mis võib teile katsumuseks olla, teie karma võidakse täna proovile panna. Erinevate plaanide puhul ärge oodake ideaalseid lahendusi, kuna teil on täna raske plaani järgi tegutseda ja peate oma tegevuse uuesti läbi mõtlema. Lepingute puhul võite teha vigu, ka lubadusi pole täna võimalik õigel ajal täita. Ärge alustage uute projektidega. Parem on jätkata tegevustega, mis on juba töös ja läbi mõeldud. Inimesed, kellel pole teie suhtes head kavatsused, üritavad teiega kontakti luua. Võimalik, et valed võivad viia teid sekeldustesse. Olge kaalutlev ja ärge tehke läbimõtlematuid tegusid.

Inimeste ambitsioonid hakkavad täna kasvama. Äripartnerite vahel võivad tekkida kadedus, solvumine ja probleemid. Selleks, et seda vältida, ärge avaldage teistele oma plaane. Hoiduge meelelahutusest ja alkoholist. Tänane päev ei sobi ka suurteks kulutusteks, hoiduge raha kulutamisest ja lükake suured ostud mõnele paremale päevale.

ARMASTUS JA TERVIS
Täna on hea päev oma kodu koristamiseks, samuti selle koha puhastamiseks, kus te parasjagu viibite. Eriti tasub tähelepanu pöörata ruumide nurkadele, kuna just nurkadesse koguneb negatiivne energia.

Kuna täna tõmbate endale ligi inimesi, kes toovad teie ellu probleeme, siis pole täna hea päev uuteks tutvusteks ja seksuaalseteks seiklusteks. Hoidke täna oma jalgu treeningutest ja pikkadest jalutuskäikudest. Kui teil oli plaan külastada hambaarsti, siis parem lükake oma visiit edasi. Ärge sööge üle ja tarbige täna pigem taimset toitu. 

* * *

Kolmapäev, 22.03

Päeva sümbol: karu

ÄRI JA RAHA
Tänuväärne päev realiseerida igasuguseid projekte ja töid ehitusvaldkonnas. Päeva energia tõttu ei juhi paljud inimesed täna riske, seega olge tähelepanelik ohutusnõuetega, et mitte sattuda erilistesse olukordadesse. Ärge laskuge avantüüridesse, ärge võtke riske ning hoiduge hasardist. Hea päev teha rasket füüsilist tööd.

Hea oleks täna investeerida raha kodusse – alustada remonti või osta uus kodu. Sobiv päev osta spordivahendeid või tööriistu.

ARMASTUS JA TERVIS
Hea oleks tänane päev veeta pere keskel. Hoidke täna oma väikelapsi kontrolli all. Õhtul viige lapsed mõnele pereüritusele, see hoiab hea tuju pikaks ajaks. Kui olete ammu mõelnud spordiga alustamise peale või plaaninud osta spordisaali kuukaarti, siis täna on selleks ideaalne päev.

Paljud mehed näitavad täna välja oma seksuaalseid soove, naised seevastu on täna oma partneri vastu passiivsed ja külmad. Siiski on täna hea päev lapse eostamiseks. Üksikutele meestele on päev väga raske. Neil tasub oma energia kulutada mõnele kasulikule tegevusele. 

Hoidke täna oma põlvi ja ärge koormake oma jalgu. Immuunsüsteem on täna nõrk, seega olge tähelepanelik. Sööge toite, mis sisaldavad palju vitamiine, köögivilju, puuvilju. Ärge tervitage täna alkoholi. Soovitav on täna minna sauna.

* * *

Neljapäev, 23.03

Päeva sümbol: kilpkonn

ÄRI JA RAHA
Hea päev otsida vastuseid küsimustele, mis on teid juba pikemat aega vaevanud. Täna on teie intuitsioon väga aktiivne, seega tasub oma sisehäält kuulata. Täna tasub korda saata tegusid ja projekte, mis on pikka aega olnud arenguta. Täna on edukad läbirääkimised pikaajaliste lepingute osas, kuid kindlasti peavad kõik detailid olema läbi vaadatud ja kontrollitud. Hea oleks, kui seda oleks tehtud üks kord, aga mitme juristi abiga. Kui teete täna vea, võib selle vea parandamine väga kaua aega võtta.

Täna pole hea soetada elektroonikat ja tehnikat. Hea päev on täna teha väikeseid oste. Soosiv päev minna reisile või kolida.

ARMASTUS JA TERVIS
Ideaalne päev arendada endas selgeltnägija oskusi, mediteerida ja otsida sügavamaid tõdesid. Üritage oma unenägusid tõlgendada – need võivad täna olla teile teejuhiks.

Täna on seksuaalne energia väga kõrge ning sellepärast tasub veeta õhtu romantilises õhustikus ja oma partneriga koos seda maksimaalselt nautida.

Täna on teie nägemine kehv ja ka närvisüsteem nõrk. Soovitav on vähem silmi koormata ja vähem arvuti taga viibida. Täna on kasulik keha ja hingega puhata, unustades kõik kohustused. Lõõgastuge spaas, saunas või võtke ürdivanne. Kasulik oleks täna teha lõunauinak.

* * *

Reede, 24.03

Päeva sümbol: mülgas

ÄRI JA RAHA
Ärge raisake täna oma energiat füüsilistele tegevustele. Ärge tehke grandioosseid plaane ja ärge hinnake end üle. Ärge andke suuri lubadusi, need võivad osutuda tühjadeks. Täna võib toimuda vargus – ohtu võivad sattuda nii teie füüsilised kui intellektuaalsed omandid. Ärge avaldage oma ideid teistele inimestele, kuna nende kavatsused teie vastu võivad olla segased. Halb päev teha suuri kulutusi ja investeeringuid.

ARMASTUS JA TERVIS
Täna vajavad osad teie pere liikmed rohkem tähelepanu. Olge oma lähedastega kannatlik! Päev on sobilik ka üksinda puhkamiseks. Proovige leida aega iseenda jaoks ning tegeleda oma probleemide ja küsimustega.

Täna võib esineda probleeme nägemisega ja ka teie närvisüsteem on täna nõrk. Tehke vähem tööd arvutiga ja hoidke oma silmi. Hea on täna puhata nii keha kui hinge – külastage spaad, minge sauna ja võtke ürdivanne. Täna tasub süüa vegan toite või olla dieedil – see on teie organismile kasulik.

* * *

Laupäev, 25.03

Päeva sümbol: kolmikhark

ÄRI JA RAHA
Päev tuleb paljulubav ning on sobiv inimeste aitamiseks ja teadmiste hankimiseks. Kui teil on olnud ideid, mis pole teiste inimeste jaoks mõistlikud tundunud, siis just nüüd on õige aeg hakata neid realiseerima. Hea päev viia sisse uuendusi kollektiivis ja meeskonnatöös. Hea päev lõpetada kõik pooleliolevad tööd. Väga edukas päev tegevuste jaoks linnavalitsuses, maksuametis, igasugustes ametiasutustes, mis pakuvad konsultatsioone ja abi erinevate küsimuste puhul. 

Rahaenergia on täna aktiivne, kuid pole siiski soodne aeg suurtes kulutusteks. Rõõmu toovad ainult kulutused, mis on tehtud pere hüvanguks või kõige vajalikumate asjade soetamiseks, samuti kulutused, mis arendavad teie loomingulist potentsiaali.

ARMASTUS JA TERVIS
Hea päev pidutsemiseks ja lõbutsemiseks. Kohtumised sõprade ja tuttavatega toovad rõõmu ja rahulolutunnet. Hea päev loominguks ja kunstiks. Uued mõtted ja ideed tulevad täna väga kergelt. Soovitav on külastada näiteks mõnd huvitavat muuseumi.

Halb päev operatsioonideks, mis on seotud lümfisüsteemi, maksa ja jalgadega. Lülitage oma menüüst välja jahutooted, suhkur ja liha.

* * *

Pühapäev, 26.03

Päeva sümbol: lootos

ÄRI JA RAHA
Päev on täis loomingulist energiat, andekust ja võimeid. Täna on hea alustada ükskõik milliste asjaajamistega ja näidata loogilist mõtlemist. Hea päev, et korraldada oma tegevused ümber, mõeldes tuleviku, järgmiste kuude ja isegi aastate peale. Edu ja edukus saadavad kõiki plaane, mis on täna alguse saanud ning nende realiseerimiseks ei ole teil vaja raisata palju närve ega finantse. Hea päev alustada remondiga või kolida, samuti koostada oma kodu/maja projekti.

ARMASTUS JA TERVIS
Sobiv päev tulla välja kriisist või konfliktist ja seda mitte ainult teistega, aga ka iseendaga. Aeg seada korda oma isiklik elu ja õppida ennast tundma.

Päev on aktiivse seksuaalse energiaga – veetke romantiline õhtu oma armsama seltsis. Olge tähelepanelik oma laste ja vanemate suhtes. Teie tänane tähelepanu on suhete parandamiseks väga oluline.

Halb päev operatsioonideks, mis on seotud lümfisüsteemi, maksa ja jalgadega. Ärge kuritarvitage täna alkoholi.

Buduaarile Elena Kanda

Loe järgmise nädala prognoosi juba esmaspäeval!