Reklaam sulgub sekundi pärast

SELGELTNÄGIJA HELI AYERA soovitab, kuidas endale õige elukutse valida

„Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ lahingus alustas maagide, šamaanide ja nõidade seas võistlust ka tervendaja-bioenergeetik-šamaan Heli Ayera. Naine jagab hea meelega nippe, kuidas enda elu täisväärtuslikumalt elada ning et oma elule tagasi vaadates ei peaks ükski inimene midagi kahetsema. Teiste seas aitab Heli jõuda ühe otsituima vastuseni - kuidas endale õiget elukutset valida, vahendab Uudised.ee.

Koolilõpetajad sageli ei tea, mida minna edasi õppima või kas valitav eriala on ka see, mis tõesti köidab ja toidab? Kuidas teha õige otsus, et sissetulekuallikas paitaks nii hinge kui ka toidaks perekonna?

"Väga sageli inimesed püüavad olla lojaalsed - oma peremustrite, oma suguluste ja suguvõsa mustrite juures. Üks näide on see, et kui vanaisa oli arst, isa oli arst ja sinna arstide suguvõssa sünnib laps, kes tegelikult ei taha olla arst, vaid näiteks hoopis kokk, siis ta ei julge seda teha. Ta jätab oma elu tegemata, sest ta kardab suguvõsa viha ja energiat. Ta jätab oma õige elutee elamata selleks, et olla meelepärane oma suguvõsale. 

Samas see inimene pole ju ise õnnelik ja sealt tulevad haigused. Haigused tulevad, kui me kaldume kõrvale omaenda elust, mis on meile kõrgemalt poolt ette antud. Meil on olemas lõpetamata tegevused, mis on jäänud pooleli eelmistest kehastustest, mida me tuleme siia ellu lõpetama. Kui mõne inimese käest küsida, miks sa oled kunstnik, siis ta ütleb, et ta ise ka ei tea, aga ta tahab olla - siis see on õige tema jaoks."