Reklaam sulgub sekundi pärast

SELGELTNÄGIJA REILI ÕPETAB, kuidas enda alateadvusest vastuseid leida

"Eesti selgeltnägijate tuleproovi" lahingus alustas maagide, šamaanide ja nõidade seas võistlust ka tajuja Reili. Paljud inimesed on terve elu otsinud küsimustele vastuseid, kuid ei ole osanud neid leida enda alateadvusest. Selgeltnägija Reili õpetab Uudised.ee lehel, kuidas oma alateadvus üles leida ning sealt vastused saada.

"Esimene asi, mis mind enda alateadvusele lähemale viis ja vastustele, mis tulevad päris minu enda seest, oli teadmine, et 98 protsenti minu mõtetest, reaktsioonidest ja emotsioonidest ei kuulu üldse mulle. 

Esimese küsimusena võid sa kindlasti küsida, et kellele need siis kuuluvad? Vastus ei oma tegelikult tähtsust. Minu jaoks muutis see väga palju, sest nii paljudes olukordades tekkis mul mingi reaktsioon - ma reageerisin, ütlesin midagi ja pärast tundsin ennast halvasti. Tundsin, et see polnud mina. Access Consciousness ehk ligipääs alateadvusele oli see, mis ütles mulle, et 98 protsenti ei kuulugi üldse mulle. See andis mulle sellise vabaduse ja kindla teadmise, et saan mingeid asju hakata endalt maha koorima. 

Access Consciousness annab sulle põhilised tööriistad - ta annab sulle justkui usalduse ja laiema ampluaa küsimusi. Tavaliselt ongi inimestel raskusi, et milliseid küsimusi küsida. Nende küsimuste mõte on tegelikult selles, et sa ennast ei piiraks. Küsimused avavad sinu alateadvuse piiritutele võimalustele. 

Väga palju on kinni ka inimese suhtumises. Kui sa jääd kinni halba olukorda ja takerdud sinna, siis jäädki pöörisesse kinni. Küsides selle küsimuse, sa tuled sellest välja ja ehk näed midagi paremat," rääkis Reili. 

Vaata täpsemat õpetust videost: