Reklaam sulgub sekundi pärast

SELGELTNÄGIJA TENE: minu elu ongi maagia

„Minu elu ongi maagia. Ma otsin alati tähendust igale sammule, mida ma teen ning kõigele, mis mind ümbritseb,“ ütleb kahe ülipopulaarse esoteerikabutiigi La Tene asutaja, selgeltnägija Tene Laul (28), kellest on saanud tuhandete eestlaste abistaja ja õigele teele suunaja. Imekaunis Tene ise on jäänud kogu tähelepanu juures tagasihoidlikuks.

Tene, sul on sotsiaalmeedias pea poolsada tuhat jälgijat. Ometi oled sa ise väga madalat profiili hoidnud ega pole meedias figureerinud. Miks nii?

Aastate jooksul olen jaganud siia-sinna erinevaid intervjuusid, kuid tõepoolest olen hoidnud palju rohkem tagasi, kui selleks on võimalust olnud. Usun, et kõike peab olema mõõdukalt. Täpselt samamoodi võiks olla mõõdukalt ka tähelepanu. Suur tähelepanu haarab endaga kaasa ka väga palju energiat, millele tuleb end hiljem pühendada. Mul on soov elada tempos, millega suudan hakkama saada. Tähelepanu võrdub inimestega, kes soovivad minu käest abi saada. Mind on aga üks, seega olen hoidnud end tähelepanust eemal, et kõike tervislikus tempos teha. Kuulsus või tuntus ei ole mulle kunagi olulised olnud, seega ma ei pööra eriti tähelepanu sellele, et inimesed teaksid, kes ma olen. Elan oma ilusa mulli sees, tegelen enda hingetööga ja naudin, kui saan kellegi elu läbi selle ilusamaks ja tähendusrikkamaks muuta. Olen juba väikesest peale olnud tähelepanu keskmes – mitte sellepärast, et oleksin seda ise otsinud, vaid see on miski, mis käib minuga alati kaasas.

Oled kirjutanud, et tajusid maailma veidi teistmoodi juba väikese tüdrukuna. Kas mäletad ka kõige esimest kogemust?

Väikese tüdrukuna olles oli minu sisemaailm igati tavaline. Ma ei eeldanud, et keegi teine mu kõrval ei suuda näha seda, mida mina juba siis nägin. Tagasi minevikku vaadates on raske öelda, milline oli esimene visioon, nägemus või ettekuulutus. Küll aga on mul meeles mõned erksamad ja tähendusrikkamad kogemused, mis minu kui lapse jaoks olid siis sellel hetkel väga olulised. Näiteks teadsin alati, millal ema ja isa koju tulevad. Nägin nägemusena, kus nad koduteel parasjagu olid. Nägemus oli toona sarnane sellega, kuidas ma täna näen inimeste saabumist ette. Mõtetesse tuleb paus ning olen otsekui selle inimese silmade sees, nähes ja tajudes sama, mida tema: ümbrust, looduse lõhna, taustamüra ja enesetunnet. Usun, et igale lapsele on tema ema ja isa väga olulised ning nägemused lapsepõlves olid väga palju seotud nendega, kes olid siis ja on ka tänaseni mulle olulised.

Kui raske on tundlikkus sinu jaoks olnud, näiteks koolieas? Kuidas su sõbrad ja perekond on sellesse suhtunud?

Ma ei saa väita, et selgeltnägemine ja mu teised spirituaalsed oskused oleksid müstikuna elades kuidagi rasked. Olen tänaseks jõudnud järeldusele, et ilma selleta on keeruline eksisteerida tänapäeva maailmas, kus on väga palju ebatervet. See on üks suurimaid põhjuseid, miks ma teisi inimesi aitan. Selleks, et aidata neil märgata ja mõista kõike seda, mille jaoks neil silmi ei jagu.

Täna tagantjärgi mõistes oli kool kindlalt see, mis blokeeris mu spirituaalset arengut. Loodan ja saadan enda soovmõtted tulevikku, et Eesti haridusse panustavad tublid inimesed muudaksid meie koolisüsteemi tulevikulastele vabamaks, ning lapsed saaksid enda tõelisel loomusel ja originaalsusel lasta väljenduda. Kõik inimesed on nii erilised ja erinevad, ning me peaks Eesti lastel aitama oma ainulaadsust välja tuua. Pidev õppimine mind isiklikult ei huvitanud ja intensiivne rütm röövis nii minult kui ka paljudelt loomingulisust. See ei soosinud kiiret spirituaalset arengut. Ühel hetkel mõistsin, et ei soovi seda, mida olen sunnitud tegema ning lasin end välja kestast, kuhu põhikooli aastad olid mind seadnud. Pärast seda on areng olnud hüppeline.

Minu perekond ja lähedased on mind alati toetanud ning nad teevad seda tänini. Tean, et nad armastavad mind sellisena nagu ma olen. See on tingimusteta armastus, mis on ülim armastus. Olen sedasorti inimene, kes ei hooli välisest arvamusest – raske on kõigutada midagi, milles inimene ise on kindel. Ma olen endas kindel.

Sinu kristallibutiigid nii Kuressaares kui Tallinnas on ülipopulaarsed. Kuidas sündis otsus luua La Tene pood? Ja kui palju sinu elu sellest ajast saati on muutunud?

Kristallid on minu elu täiustanud ja valgustanud juba lapsepõlvest. See on olnud väga loomulik osa minu elust ning ka nende elust, kel täna on lapsed kodus, kus kristallid on oma koha leidnud. La Tene loomine oli väga loomulik ja sujuv edasiliikumine. Aastaid enne La Tene loomist hakkasin Kuressaare südalinnas Kauba tänavale sattudes nägema visioone, et ühes konkreetses hoones on kristallipood, millel on minu nimi. See ei olnud soovmõte, see oli ettekuulutus. Iga kord muutus visioon selgemaks ja see lihtsalt haaras mind. La Tene butiik leidiski 2014. aastal samas hoones kodu.

Suur töö ja panus, mida ma igapäevaselt La Tene poodidesse ja kodulehte suunan, on andnud mulle võimaluse inimesi aidata, neile lähemale jõuda. Need, kes on mind tänu mu tööle ja loomingule leidnud, annavad mu tööle väärtust. Elu on muutunud spirituaalselt intensiivseks, mis on igati hea.

La Tene butiik tähistas nüüd hiljuti 5-ndat tegutsemisaastat. Milline oli su elu veel 57 aastat tagasi ja milline on see täna?

Enne butiigi loomist olin samuti väga hõivatud. Tegelesin abivajajatega eraviisiliselt pea iga päev. Kui La Tene sai loodud, hakkasin rohkem pöörama rõhku kirjutamisele, kuna mõistsin, et nõnda on mul võimalik jõuda oluliselt rohkemate inimesteni, kellel oleks abi või tuge vaja. Kirjutamisest on tänaseks saanud täielik kirg, see paneb mu hinge elama! Tänaseks on igapäevaseid tegevusi tekkinud üha rohkem, kuid suuresti on mu elu ikkagi seotud tervendamise, inimeste teadlikumaks muutmise ja nende inspireerimisega.

Kui palju sinust varem teati?

Enne La Tene loomist tegelesin juba aastaid intensiivselt eraviisiliste seanssidega, seega minust teati. Hoidsin ka toona madalat profiili, kuid ikkagi oli inimesi juba siis mu ümber väga-väga palju.  

Kuidas sa „kuulsusega“ oled toime tulnud?

Spirituaalse tõlgendajana näen seda kui magnetit, mida on vaja tervendustöö tegemiseks. Kui mind tähele ei pandaks, pole mul järelikult kellelegi midagi anda ega õpetada.

Kas mäletad oma tööst mõnd esimest erilist hetke, mil tabasid end mõttelt, et „vau, ma teen õiget asja!“?

Kuna ma olen juba lapsena tundnud, et olen teistest erinev, on mul raske välja tuua esimest erilist hetke, mil seda tundsin. Küll aga tekitavad minus selle tunde hetked, kui olen otsest tagasisidet saanud inimestelt, kes on minuga eelnevalt eraviisiliselt kohtunud ning rääkinud, kuidas minu poolt väljaöeldu on sõna-sõnalt paika pidanud ning minupoolsed juhised on muutnud nende elu paremuse poole. See on see, mis tekitab minus tunde „vau, ma teen õiget asja!“ Saan seda tagasisidet kogu aeg ja see hea tunne paneb mind veelgi enam tööle!

Oled kirjutanud, et su võimete hulka kuuluvad minevikuga suhtlemine, oleviku ja tuleviku nägemine, telepaatilise ja automaatse kirjutamise oskus. Viimane neist kõlab eriti põnevalt ja on ilmselt seotud ka La Tene populaarsete artiklitega. Räägi sellest palun lähemalt.

Minu jaoks on see väga loomulik. Kõik artiklid, mille olen kirjutanud, on tõepoolest valminud automaatkirjutamise tulemusena. Väga paljud lugejad on mulle tagasisidet andnud, et uusi artikleid on põnev oodata ja lugeda. Ka mul on väga põnev kirjutada, kuna kirjutan just seda, mis minu seest sellel hetkel välja tuleb. Täna ei tea, mida ma homme kirjutan. Kirjutan siis, kui tunnen, et mul on midagi öelda. Kui mind tabab see tunne, istun arvuti ette, sulen silmad ning lasen visioonidel, emotsioonidel ning valgustusel end tabada. Selleks läheb vaid veidi aega ning alustan kirjutamist. Kirjutan artikli alati ilma pausideta ära. Kirjutades räägin ma tema, tema ja temaga. Räägin teiega! See on ka põhjus, miks väga paljud lugejad tunnevad, et kirjutan justkui neile. Teengi seda, neil on õigus. Kirjutades tean, et kuskil on keegi, kes vajab seda just nüüd ja praegu. Automaatkirjutamine on nii loomulik tegevus!

La Tenes on müügil palju väekaid käevõrusid ja ehteid. Kas oled tagasisidena kuulnud ka mõnd eriti vapustavat lugu, et mõni sinu ehe on toonud soovitud tulemuse?

Olen, väga palju! Minu ja mu armsate töötajatega ollakse väga lahked enda kogemusi jagama. Näiteks kunagi soetas üks naine endale talismaniks püriidi, mis aitab välja tuua kehas varjatud haigusi, et neid saaks õigeaegselt tervendada. Ta oli väga suures mures, kuna mitmed arstid ei osanud teda terviseprobleemides aidata. Mõni aeg hiljem külastas ta meid taas ja andis teada, et tervisemure on avastatud ning tänu püriidi kandmisele leidis arst probleemi üles. On väga palju olnud ka neid, kes on leidnud endas rahu ja tasakaalu ning depressioonist välja tulnud. Kogemusi on nii palju, et nendest võiks rääkima jäädagi!

Millised on olnud sinu n-ö raskeimad tööd? Või kõige eriskummalisem koht, kus on tulnud mõnd „probleemi“ lahendada?

Ma ei ütleks, et minu töös oleks midagi rasket või kerget. Pigem määrab intensiivsus ära energiakulu. See, kui intensiivselt ma pean end rakendama, et saaksin kinkida täieliku abi minu juurde tulnule. Kõige intensiivsemat energiat on vajanud juhtumid, mis on seotud väärkoheldud lastega. Kahjuks on meie ümber varjatud kurjust väga palju. See, et inimesed seda ise ei näe ega koge, ei tähenda, et seda ei oleks.

Minu anne on minu sees. Et seda kasutada, läheb vaja vaid mind. Ma ei näe enda tööd kui probleemide lahendajat, ma teen sellest palju rohkem. Eriskummalisi kohti ei ole olemas. Elu  on minu jaoks väga loomulik.

Kas oled kunagi ka tänaval kõndijat peatanud, et talle mõnd sõnumit edastada?

Ikka olen, kuid väldin seda nii palju kui võimalik. Teen seda siis, kui tõesti ei ole ütlemata võimalik edasi liikuda. Olen sekkunud, kui on tegemist millegagi, milleta on mul raske olnud inimesel minna lasta. Usun, et igaüks peab ise andma loa end aidata. Kes tuleb ja otsib mind üles, see on loa mulle juba enda sees andnud. Igaühel on abile vaba tahe. 

Ilmselt see on kõige sagedasemini esitatud küsimus, aga kuidas on lood sinu (ja sinu pere) tulevikuga – kui palju sa sinna piilud, ette tead ja vastavalt sellele käitud?

See oleks ilmselge raiskamine, kui ma enda oskusi isiklikus elus ei kasutaks! Usun, et olevikus elamine, selle nautimine ning õigete otsuste tegemine on minu viis luua tulevikku. Karmaseadus, mis on minu jaoks juhtiv seadus, aitab mul tänaseid samme tulevikuga siduda. Ei ole ühtegi päeva, mil ma enda tänaste sammudega ei vaata, mida tulevik seeläbi endaga kaasas kannab. Karmaseadus on seotud tegutsemise ja tagajärjega. Minu tänane tegu toob tagajärje ja see on see, mille ma tulevikust üles otsin – kuidas see mind või mind ümbritsevaid inimesi mõjutab.

Kas on ka töid, mida sa vastu ei võta?

Ma ei nimeta inimesi ega nendega seonduvat tööks. Kui minu käest palutakse midagi, mis tegelikult ei ole olulise väärtusega, annan sellest loomulikult teada ning leian hoopis midagi muud, millest rääkida. Ei ole inimest, keda ei ole võimalik aidata. Alati leidub midagi, mis on inimese elus märkamatu ja kuhu on võimalik valgust tuua. Eks need, kes on minuga kokku puutunud, teavad väga hästi, et tullakse ühe asja pärast, lahkutakse aga koos selle ning palju enamaga.

Et jutt väga tõsiseks ei muutuks, palun jaga mõnd naljakat/lõbusat seika seoses oma ametiga.

Rõõm, naer ja huumor on vajalikud emotsioonid, mis muudavad elu täisväärtuslikumaks. Nalja ja lõbu on olnud väga palju. Ma naudin lõbusaid hetki ja veel enam seda, kui keegi oma head tuju minuga jagab. Tihtipeale teen ise nalja, et inimeste tõsidust leevendada ja pinget maha võtta. Mida vähem pinget, seda lihtsam on mul inimesi aidata. Ükskord vapustasin üht meest enda nägemusega tema kõigi tuttavate kohta. Huvi tõttu minu oskuste suhtes küsis ta, kas mul on võimalik näha nimesid ja inimesi, kes on temaga seotud. Alustasin ühest inimesest ja mul endal hakkas nii lõbus, et ladusin tema ette nimedega mitmeid kümneid inimesi, keda ta teab. Ta oli täiesti vapustuses ja lõpuks oli meil väga naljakas. Ta ei suuda siiani uskuda, kuidas ma neid inimesi kõiki nimepidi teadsin. Sealjuures ei ole ma neid inimesi veel kohanud!

Milline on sinu argipäev?

Iga päev on erinev, see ongi elu võlu. Hommikul ärkan unes nähtu lahtimõtestamisega. Juba see annab mulle edasi väga olulise info, mis on ees ootamas või millele peaksin rohkem tähelepanu pöörama. Jätkan söömise ja hinge kosutamisega. Hommikul saavutatud tasakaal on alustala heale, toimekale ja tähendusrikkale päevale. See on väga oluline osa mu päevast, ülejäänud sujub alati iseenesest. Minu päevad liiguvad väga kiirelt õhtusse, mul on alati midagi teha. Päevas on spirituaalseid rituaale nagu näiteks eeterlike õlide, viirukite, küünalde, kristallide ja taimete kasutamist. Võin öelda, et olen aktiivne tegutseja, mul on alati midagi luua, avastada, kirjutada, jagada või kedagi aidata.

Kui palju on su argipäevas maagiat?

Minu elu ongi maagia. Kõik, millega kokku puutun või mis mu sees toimub, on puhas maagia. Maagia selles mõttes, et otsin alati tähendust igale sammule, mida ma teen ja sellele, mis mind ümbritseb.

Millised on sinu suurimad nõrkused naisena?

Minu suurim nõrkus on ühtlasi ka minu üks parimaid omadusi, mis mul enda juures meeldib. Selleks on soov tervislikult ja teadlikult toituda! Mis saab kehale ja hingele olla parem kütus? Naudin oma isevalmistatud nõrkust igapäevaselt!

Kui palju paned rõhku välisele?

Olen seda meelt, et iga naine peab ennekõike iseendale meeldima ja enesega rahulolu on eesmärk, mille poole tuleb pürgida. Ma valetaksin, kui ütlen, et ei osuta rõhku enda välimusele. Ma teen seda suurima naudinguga. Ma ei muretse selle pärast, mida teised mu välimusest arvavad ning soovitan ka kõigil teistel naistel sama teha. Mulle on tähtis, et mul endal oleks hea. Mulle meeldib ilu luua ning rakendan seda osa väga palju ka iseenda puhul.

Milline on sinu lemmik n-ö meelelahutus või hingetoit?

Minu hingetoiduks on kristallid ja muusika. Muusika kuulamine aitab olla tasakaalus ning ennast laadida, kristallidest saadud vägi hoiab mu tšakrad tasakaalus. Tasakaalus tšakrad omakorda loovad harmoonilise eksistentsi. Täielik nauding on kuulata enda lemmiklugusid, mille repertuaar on ääretult suur. Muusika paneb mind liikuma, annab mulle vajalikku energiat töö tegemiseks, kirjutamiseks ja tasakaalu hoidmiseks. Ja ilma kristallideta ei oska ma täna enda elu ette kujutada, need annavad mulle vajaliku toe oma elutöö ellu viimiseks!

Mitmed meediumid on tunnistanud, et inimeste igapäevasest aitamisest tekkisid endal lõpuks terviseprobleemid. Kui raske töö see tegelikult on ja kuidas end pärast seanssi tavaliselt tunned ja laed?

Ilmselge on see, et kui sa end vaimselt rakendad, on vaja end ka vaimselt toetada. Vaimse energia jagamine on intensiivsem kui füüsilise energia rakendamine. Kui ei toida hinge, siis vaimne pool jääb nõrgaks ning selle tagajärg on haigused ja tervisemured. Toidan keha taimedega, mis annavad mulle väe, tugevuse ja vastupidavuse. Olen loodusele tänulik nii olulise osa eest nagu seda on taimeriik. Veganlus aitab mul vaimselt ja spirituaalselt tugevana püsida. Kristallid on alati minuga ning toidavad hinge spirituaalsel tasandil. Tasakaalukas toit ja tarbimisvalikud aitavad mul väga intensiivset elu elada. Seansid on intensiivsed ning enesetunne pärast seanssi on alati erinev, vastavalt sellele, milline on olnud seanss ise. Olen õppinud enda eest hoolt kandma ja seetõttu pühin kiirelt ära väsimuse, mis seanssidega kaasneb. Ütlen ausalt, selliste seansside läbiviimiseks on vaja nii füüsiliselt kui vaimselt väga tugevat inimest. Selle jaoks tuleb olla vastupidav ja osav.

Kas oled oma klientide seast leidnud ka häid sõpru?

Minu juurde on tee leidnud väga palju inimesi, kes on mu elu rikastanud ning rõõmu toonud. Jah, mul on sõpru, keda ma esialgu abistasin seansil kui võõrast. Olen näinud seansi ajal visioone meie ühisest tegevusest tulevikus. See oli väga põnev – teadsin kohe, et meil on teineteisele selles elus midagi suuremat anda, kui see mis varemalt oli. Tean, et mu sõbrad vajavad suurt tuge ja armastust ning nad on minu kaitsta.

Kui avatud ja sotsiaalne inimene sa oled? Kas eelistad käia väljas või pigem naudid pere seltsis olemist?

Mis on tänases ühiskonnas normaalne ja tavaline, sellega ma enamjaolt ei resoneeru. Näiteks pidutsemise asemel naudin head seltskonda või enda perekonda väga müstilises, spirituaalses ja maagilises atmosfääris või olen hoopis omaette. Olen sotsiaalne, kuid samas väga privaatne. Sotsiaalne oma hingetöös ja loomingus. Privaatne enda eraelus.

Kas on juhtunud ka seda, et mõnes uues seltskonnas, kus sind veel ei teata, ollakse ka veidi ehmunud kui kuuldakse, et tegemist selgeltnägijaga?

Inimestel on mõistagi põnev! Ma ei pea ennast ise tutvustama, selle usina töö teevad teised inimesed juba loomuliku põnevusega ära. Olen õppinud tegema rahu sellega, et erinevad pilgud on minule suunatud. Olen õppinud nautima inimeste põnevust ning neis tekkivatele küsimustele vastama.

Millest sa kõige rohkem puudust tunned või mille jaoks kõige vähem aega jääb?

Ma ei tunne millestki puudust. Kui minus miski huvi äratab, hakkan selle poole liikuma, tööd tegema ja seda enda ellu looma. Puudus saab tekkida vaid siis, kui ise end selle mõttega aheldada või näha piiranguid võimaluste asemel. Minu huvid ja soovid on väga erinevad tänapäeva tavalistest vajadustest, neid ei ole raske ellu viia, piisab minust endast. Kui oleks rohkem aega, siis loomulikult saaks rohkem inimesi mu abile ligi. Olen leppinud, et kõigi abivajajate jaoks ei leidu alati õigel ajal aega. Abi on alati vaja, sellel ei ole lõppu ega äärt.

Millised on sinu hobid?

Minu elu ongi mu hobi. Kõik selles on täielik harrastus ja põnevus.

Sul on kindlasti ka palju sõbrannasid. Kas nendega koos viibides räägid, mis neid ees ootab?

Minu sõpradeks on nii naised kui ka mehed. Teemad, millest enda tuttavate või sõpradega vestlen, on minu poolt spirituaalse tähendusega. Eks nad teavad, et minuga ei ole mõtet jagada klatši ega ebaolulist, see mind ei kõneta. Kui oleme koos, me ei raiska ühist koosveedetud väärtuslikku aega. Me räägime elust. Abi annan alati, kui on vaja – ja seda on alati vaja.

Milliste probleemidega käiakse sinu juures kõige sagedamini?

Tullakse seinast seina teemadega – elu ongi väga lai ja mahukas. Küll aga jõuan ikka ja jälle arusaamisele, et ollakse iseennast ära kaotanud ja see on probleemide üks suurimaid sügavamaid põhjuseid. Aitan inimestel end taas leida, enda elu mõista, iseennast mõista ja ellu selgust tuua.

Kas on midagi üldist, mida sooviksid inimestele soovitada enda probleemide lahendamiseks?

Mul on inimestele palve: vaadake iseenda sisse, õppige end tundma! Õpitakse käsitlema arvuteid, telefone ja teisi seadmeid. Mida rohkem nendele enda aega pühendada, seda osavamateks saadakse. Õppige iseennast sama hästi tundma, kasutama ja rakendama! Paraku õpitakse liialt palju endast väljaspool olevaid seadmeid kasutama, kuid unustatakse, millise väärtusega ollakse ise ja kuidas end selles elus rakendada.

Ilmselt pöördutakse sinu poole ka suhteprobleemidega. Meie lahkame oma naisteajakirjas sageli teemat, miks naised ei leia endale õiget partnerit. Milliseid soovitusi on sinul selles vallas jagada?

Usutakse, et partner on see, kes toob ellu valgust, armastust ja õnne ning temata on elu ebatäiuslik. See on juba eksiteele viiv suhtumine. Mitte keegi ei pea olema teise õnne võtmeks. Inimene ise peab oskama õnne ja armastust tunda ning elu mõtte üles leida. Soovin, et te leiaksite õnne iseendas ja oleksite tänulikud partnerile, kes on nõus oma elu teiega jagama. Olge lihtsalt rohkem tänulikud ja vähem nõudlikud ning armastus leiab teid ise üles!

Kas usud, et igaühe jaoks on kuskil keegi?

Kui rääkida romantilisest armastusest, siis jah. Kuid kas selles elus, mida täna elatakse, see suhe aset leiab või mitte, pole kindel. Me oleme elanud elusid enne praegust elu ja elame ka edasi pärast antud elust lahkumist. Intensiivseim, sügavamõtteliseim ja suurimat armastust täis suhe saab aset leida vaid siis, kui ise ollakse selleks valmis ning selle nimel on endaga tööd tehtud. See saabub, kui teha iseendas sügavat spirituaalset tööd ja õppida armastama täielikult ja tingimusteta. Vastasel juhul on lahtine, millal selline suhet aset leiab.

Mis on inimese suurim vägi?

Tema mõistus. Vägi on midagi väga suurt ja tugevat – ja inimese mõistus seda on. Iga väega on nii, et kui seda ei osata kasutada, on see laastav ja kui osata, siis teeb see imesid.

Milline on sinu elu mantra, millise sõnumi või tõe järgi elad?

Elu ise ongi mõte, miks eksisteerida. Kogeda seda, milleks ma siia sündisin, luua elust midagi ilusat ja tähendusrikast. Soovin täita maailma armastusega ja luua midagi, millest on kasu meile kõigile.

Kuidas soovitad jagu saada pimeda aja kaamosest, mis meie talve  valitseb?

Kui taevas ei ole valgustatud, ei pea olema hinges pimedus. Olge ise need, kes loovad valgust enda ellu! Selleks ei ole vaja sooja suve, vaid kirglikult elada. Kirg toob alati endaga kaasa soojuse, mida inimesed enda ellu tegelikult ootavad, et rahulolu tunda. Ole alati kirglik kõiges, mida teed!

Otsi poest ka Tene vastilmunud raamatut “Tähtkujude salapära", mis avab senisest veelgi põhjalikumalt 12 põhitähtkuju ja 12 üleminekusodiaagi müstilise maailma, jagades sulle inspiratsiooni ja teadmisi, et mõista paremini nii iseennast kui ka oma lähedasi ning aktsepteerida kõiki just sellistena, nagu nad on.

Artikkel ilmus ajakirjas Buduaar 5/19
Tekst: Triin Tisler
Fotod: Jane Photostories
[gallery ids="2030710"]